קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

גרגנלי עם ראגו ברווז

גרגנלי עם ראגו ברווז
גרגנלי עם ראגו ברווז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרגנלי עם ראגו ברווז, גרגנלי עם חזיר בר ראגו, ו Spaccatelle עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את חתיכות ברווז, להסיר את כל השומן הנראה ולהניח בצד עבור cicciolli. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
בתבשיל עבה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד שכמעט מעשנים מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חתיכות הברווז במלח ופלפל ומבשלים עד חום מכל הצדדים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
3
הסר את חתיכות הברווז לצלחת ולהוסיף את הבצל, גזר, שום, סלרי ומרווה לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ברווז שלםברווז שלם
1/2 ענף רוזמרין1/2 ענף רוזמרין
4
מוסיפים את היין, העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את חתיכות הברווז, ואז להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
הסר את חתיכות הברווז, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם למשוך את כל הבשר מעל העצמות. להחזיר את הבשר לסיר ומבשל חשפו 30 דקות, או עד עבה למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ברווז שלםברווז שלם
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
8
מגלגלים כל כדור אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
9
חותכים את הפסטה לריבועים של 2 אינץ', מגלגלים כל ריבוע סביב מתלה, בפינה לפינה, כדי ליצור נוצה.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
10
מניחים את הגרגנלי על מגש סדין מכוסה בסולת, מכסים במגבת לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
11
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
12
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מניחים ראגו מספיק כדי מעיל אבל לא להציף את הפסטה ולזרוק על חום בינוני כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
13
זרוק את גרגנלי במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד עדין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
14
מסננים את הפסטה, שומרים את המים ומוסיפים את הפסטה לראגו. לזרוק על חום גבוה 2 דקות מעיל, הוספת התזה של מי בישול פסטה במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב על עקביות נאותה. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות, גרגר Parmigiano מעל כל קערה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
15
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
18
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי