גרגנלי עם ראגו ברווז
גרגנלי עם ראגו ברווז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרגנלי עם ראגו ברווז, גרגנלי עם חזיר בר ראגו, ו Spaccatelle עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).
הוראות
לשטוף את חתיכות ברווז, להסיר את כל השומן הנראה ולהניח בצד עבור cicciolli. להתייבש.
בתבשיל עבה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד שכמעט מעשנים מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חתיכות הברווז במלח ופלפל ומבשלים עד חום מכל הצדדים, 10 עד 12 דקות.
הסר את חתיכות הברווז לצלחת ולהוסיף את הבצל, גזר, שום, סלרי ומרווה לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, 7 עד 9 דקות.
מוסיפים את היין, העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את חתיכות הברווז, ואז להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים במשך 1 שעה.
הסר את חתיכות הברווז, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם למשוך את כל הבשר מעל העצמות. להחזיר את הבשר לסיר ומבשל חשפו 30 דקות, או עד עבה למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה.
מגלגלים כל כדור אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
חותכים את הפסטה לריבועים של 2 אינץ', מגלגלים כל ריבוע סביב מתלה, בפינה לפינה, כדי ליצור נוצה.
מניחים את הגרגנלי על מגש סדין מכוסה בסולת, מכסים במגבת לחה ומניחים בצד.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מניחים ראגו מספיק כדי מעיל אבל לא להציף את הפסטה ולזרוק על חום בינוני כדי לחמם דרך.
זרוק את גרגנלי במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד עדין אל דנטה.
מסננים את הפסטה, שומרים את המים ומוסיפים את הפסטה לראגו. לזרוק על חום גבוה 2 דקות מעיל, הוספת התזה של מי בישול פסטה במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב על עקביות נאותה. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות, גרגר Parmigiano מעל כל קערה ומגישים מיד.
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.