קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות27
מגזין

גרגנלי עם ראגו ברווז

גרגנלי עם ראגו ברווז
גרגנלי עם ראגו ברווז יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר העיקרי שלך כמובן. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 78 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 1252 קלוריות. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עגבניות משומר, ביצים, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו גרגנלי עם ראגו ברווז, גרגנלי עם חזיר בר ראגו, ו Spaccatelle עם ראגו ברווז (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף את חתיכות ברווז, להסיר את כל השומן הנראה ולהניח בצד עבור cicciolli. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
2
בתבשיל עבה או בתנור הולנדי, מחממים את שמן הזית עד שכמעט מעשנים מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חתיכות הברווז במלח ופלפל ומבשלים עד חום מכל הצדדים, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ברווז שלםברווז שלם
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
3
הסר את חתיכות הברווז לצלחת ולהוסיף את הבצל, גזר, שום, סלרי ומרווה לתבשיל ומבשלים על אש נמוכה עד מתרכך, 7 עד 9 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ברווז שלםברווז שלם
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את היין, העגבניות ומניות העוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את חתיכות הברווז, ואז להנמיך את החום, לכסות, ומבשלים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
ברווז שלםברווז שלם
6
הסר את חתיכות הברווז, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד עם למשוך את כל הבשר מעל העצמות. להחזיר את הבשר לסיר ומבשל חשפו 30 דקות, או עד עבה למדי. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ברווז שלםברווז שלם
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מחלקים את בצק הפסטה מוכן לתוך 3 כדורים בגודל שווה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פסטהבצק פסטה
8
מגלגלים כל כדור אל ההגדרה הרזה ביותר על מכונת גלגול פסטה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
9
חותכים את הפסטה לריבועים של 2 אינץ', מגלגלים כל ריבוע סביב מתלה, בפינה לפינה, כדי ליצור נוצה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
10
מניחים את הגרגנלי על מגש סדין מכוסה בסולת, מכסים במגבת לחה ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
לא מגן מקומילא מגן מקומי
11
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12
במחבת סאוט 12 עד 14 אינץ', מניחים ראגו מספיק כדי מעיל אבל לא להציף את הפסטה ולזרוק על חום בינוני כדי לחמם דרך.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
13
זרוק את גרגנלי במים רותחים ומבשלים 2 דקות, עד עדין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
14
מסננים את הפסטה, שומרים את המים ומוסיפים את הפסטה לראגו. לזרוק על חום גבוה 2 דקות מעיל, הוספת התזה של מי בישול פסטה במידת הצורך כדי לשמור על הרוטב על עקביות נאותה. מחלקים את הפסטה בין 4 קערות פסטה מחוממות, גרגר Parmigiano מעל כל קערה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
15
תל 3 1/2 כוסות קמח במרכז קרש חיתוך עץ גדול. הפוך באר באמצע הקמח ולהוסיף את הביצים ושמן הזית. בעזרת מזלג, היכו את הביצים והשמן והתחילו לשלב את הקמח, החל מהשוליים הפנימיים של הבאר.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
16
ככל שאתה מרחיב את הבאר, להמשיך לדחוף את הקמח מהבסיס של התל כדי לשמור על הצורה היטב. הבצק יתחבר כאשר חצי מהקמח משולב.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
17
התחל ללוש את הבצק בשתי הידיים, באמצעות כפות הידיים. ברגע שיש לך מסה מלוכדת, להסיר את הבצק מן הלוח לגרד ולהשליך כל שאריות. מחזירות אור קלות את הלוח וממשיכות ללוש למשך 6 דקות נוספות. הבצק צריך להיות אלסטי וקצת דביק. לעטוף את הבצק בפלסטיק ולאפשר לנוח במשך 30 דקות בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
18
רול או צורה לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות