גרגר פלפל צלוי Sirloin
גרגר פלפל צלוי Sirloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 171 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. אם יש לך סטייק סינטה, תפוח-קיווי רוטב, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מעולה של 81%. מתכונים דומים: סינטה בגריל עם שעועית קפה-פלפל קרום, סטייק סינטה חנוק ברוטב פרמזן-פלפל, ו פלפל קרוסט Sirloin העליון עם רוטב שמנת פטריות.
הוראות
מערבבים רוטב תפוחים-קיווי וסטייק בשקית ניילון גדולה zip-top. חותם ומרינדה במקרר 4 שעות, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר סטייק מן המרינדה; להשליך מרינדה.
מערבבים פלפל ומלח; מפזרים על שני הצדדים של סטייק.
מקום על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 4 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
הסר מן הגריל; לכסות ולתת לעמוד 10 דקות.
חותכים על פני תבואה לפרוסות דקות.
הערה יין: לי, סטייק אומר קברנה סוביניון. אבל עם המנה הזו, הייתי בוחר בקברנה מסיבה אחרת, גם-הגרגרים, שיש להם טעם חד משמעי שהוא נועז מספיק כדי להזדקק לאדום מובנה בניגוד. קברנט הוא בדרך כלל יקר, אבל הנה quaffer נהדר כי הוא לגנוב: ריימונד כרמי "Amberhill" קברנה סוביניון. שנת 2002 היא $ - קארן מקניל
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
סטייק עובד ממש טוב עם מרלו, קברנה סוביניון, ופינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו GEN5 עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![GEN5 מרלו]()
GEN5 מרלו
# 40 Wine Enthusiast Top 100 Best Buy של 2019