גרגרי חיטה (פארו) וירוקים: פארו ורדורה היא מנה עיקרית המגישה 8. מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 17 גרם חלבון, ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לכו לחנות ואספו פנצ'טה, פארו, סלרי ועוד מספר מצרכים להכין אותה היום. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 57%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: ריזוטו תירס מתוק, גאודן ופארו ועוד 15 פארו שתאהבו לנצח, פטריות פארו ופורצ'יני (פארו קון פונגי), ו סלט פירות יער ופארו.
הוראות
1
בסיר גדול מספיק כדי להכיל את כל המרכיבים, מחממים שמן על אש בינונית-גבוהה ומוסיפים פנצ ' טה ובצל. מבשלים עד שהבצל מתחיל להשחים, ואז מוסיפים פארו ומערבבים לערבוב טוב. מביאים 2 כוסות מים לרתיחה ומערבבים לתערובת פארו. מביאים לרתיחה, ואז מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה; מכסים ומבשלים לאט מאוד, מוסיפים מדי פעם עוד מים רותחים כשהדגן מתחיל לספוג את המים.
מרכיבים שתצטרך
פנצ ' טה
בצל
פארו.
דגנים
מים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
סיר
2
כשהגרעינים מתחילים להיות רכים, מוסיפים את הסלרי, האסקרול, הקישואים והעולש. מערבבים פנימה את מיורן ורוטב העגבניות, ומתאימים תיבול במלח ופלפל. ממשיכים לבשל עד שפארו רך מאוד ומגישים מיד עם גבינה מגוררת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
רוטב עגבניות
תיבול
אנדיב
מרז ' ורם
קישואים
סלרי
גבינה
פארו.
3
בסיר של 3 ליטר מחממים את שמן הזית על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
4
מוסיפים את הבצל והשום ומבשלים עד להזהבה רכה ובהירה, בערך 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
5
מוסיפים את הטימין והגזר ומבשלים עד שהגזר רך למדי, כ -5 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
גזר
טימין
6
מוסיפים את העגבניות ואת המיץ שלהם ומביאים לרתיחה, תוך ערבוב לעתים קרובות. מנמיכים את החום ומבשלים עד עבה כמו דגנים חמים, כ -30 דקות. מתבלים במלח, לפי הטעם.