גרטן תפוחי אדמה-גורגונזולה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תפוח אדמה-Gorgonzola Gratin. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 253 קלוריות, 11 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה, תבשיל גורגונזולה סלק מוקרם, ו ניוקי גראטן עם גורגונזולה דולצ'ה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה בסיר קטן על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים קמח, ומבשלים 2 דקות, ערבוב כל הזמן עם מקצף. מערבבים ב קורנית. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עם מקצף; לבשל על חום בינוני עד עבה מעט (כ 3 דקות), ערבוב כל הזמן. מערבבים את Gorgonzola; לבשל 3 דקות או עד גבינה נמסה, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח ופלפל.
סדר רבע תפוחי אדמה בתחתית צלחת אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול; כפית על רוטב 3/4 כוס על תפוחי אדמה. חזור על שכבות פעמיים; לארגן תפוחי אדמה הנותרים על רוטב.
מפזרים פרמזן-רג ' יאנו. מכסים ואופים ב 375 במשך 30 דקות. לחשוף ולאפות 40 דקות נוספות או עד תפוחי אדמה הם במכרז.
הסר מהתנור; תן לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.