גריל טקילה-שרימפס ליים
זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 16 דקות. אם יש לך מיץ ליים, כמון טחון, שמן זית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. . מתכונים דומים: גריל טקילה-שרימפס ליים, טקילה ליים בגריל טאקו שרימפס כחול פראי, ו טקילה בגריל-סלט עוף ליים עם טקילה-ויניגרט ליים.
הוראות
להקציף יחד את מיץ ליים, טקילה, שמן זית, מלח שום, כמון, ופלפל שחור בקערה עד מעורבב היטב.
יוצקים לתוך שקית פלסטיק resealable גדול; מוסיפים את השרימפס, שקית חותם ולהפוך מעיל באופן שווה. מקררים 1 עד 4 שעות לפני הצלייה.
משרים שיפודים לפחות 30 דקות במים כדי למנוע שריפה.
מחממים גריל חיצוני לחום בינוני גבוה. גרגר גריל שמן קל, ולמקם כ 4 אינץ ' ממקור חום.
מסננים ומשליכים מרינדה משרימפס. שרימפס חוט על שיפודים מוכנים, 5 עד 6 לכל שיפוד.
לבשל, חשוף, על גריל שחומם מראש עד שרימפס להפוך ורוד, מפנה פעם אחת, במשך 5 עד 7 דקות.
מגישים עם פלחי לימון לקישוט.