גריל-לחוץ צ'וריסו טורטס
גשו לסופר וקנו את סוג האש: מיונז ישיר, צ'יפוטלה, גבינת אוקסקאן, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב האבוקדו אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גלידת אבוקדו קוקוס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו תוצרת בית צ'וריסו טורטס, טורטס (שעועית שחורה צ'וריסו Subs), ו טורטיות מנצ'גו מומסות עם רומסקו וצ' וריסו (מתכונים דומים).
הוראות
תדליק ארובה אחת מלאה בפחם. כאשר כל הפחם מואר ומכוסה באפר אפור, יוצקים ומפיצים את הגחלים באופן שווה על פני השטח כולו של באח פחם. הגדר באח בישול במקום, לכסות גריל ולאפשר לחמם מראש במשך 5 דקות. באח צליה נקי ושמן.
מניחים צ ' וריסו, poblanos, בצל על גריל. קוק צ ' וריסו עד השחמה בכל רחבי, כ 8 דקות; העברה לחיתוך הלוח. קוק poblanos עד חרוך בכל רחבי, על 10 דקות; להעביר קערה לכסות עם לעטוף פלסטיק ולתת לנוח עד מקורר. מבשלים בצל עד מתרכך חרוך משני הצדדים, על 5 דקות לכל צד; להעביר קרש חיתוך ולהסיר שיפודים.
מניחים לבנים על גריל ומכסה.
הסר עור חרוך מ poblanos. גזע, זרע, ולחתוך poblanos לרצועות ארוכות. חצי צ ' וריסו לאורכו.
מקום 1 צ ' וריסו קישור על החלק התחתון של רול העליון עם 1/4 של poblanos, בצל, אבוקדו, וגבינה.
מורחים 1/4 של מיונז צ ' יפוטלה בצד השני של רול והמקום על גבי כריך. חזור עם 3 לחמניות שנותרו.
שים כריכים על הגריל. לובש היטב מבודדים כפפות צלייה, בזהירות למקם לבנה אחת על גבי כל כריך, בעדינות לדחוף למטה כדי ללחוץ. מכסים גריל ומבשלים עד כריך יש שטוח לחם יש צ ' יפס, 5-10 דקות.
הסר כריכים מגריל, חצי, ומגישים מיד.