כיכרות בשר פיצה
המתכון פיצה בשר לחם יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 45 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 6 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב פיצה, בצל, חזה הודו טחון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 33%. נסו כיכרות בשר קטנות, כיכרות הבשר של אד, ו כיכרות בשר ליל צ'דר (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פרוסות לחם במעבד מזון, ואת הדופק 10 פעמים או עד פירורים בסדר למדוד 1 1/4 כוסות.
מחממים מחבת בינונית לא דביקה מצופה בריסוס בישול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 4 דקות או עד להשחמה קלה.
מוסיפים פלפלים, דופק 10 פעמים או עד פלפלים קצוצים.
מערבבים פירורי לחם, תערובת בצל, גבינה, פסטו, מלח, הודו, בקר וביצה. מחלקים את תערובת הבשר ל-9 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד לכיכר (3 x 1 אינץ').
מניחים כיכרות על מחבת broiler מצופה ספריי בישול.
אופים ב 375 במשך 18 דקות או עד השחמה קלה. כפית על 1 1/2 כפיות רוטב על כל כיכר.
אופים 10 דקות נוספות או עד רשם מדחום 160.