גריל מאכלי ים ים תיכוני עם Skordalia עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה במנה זו יש: 369 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם בצל, שמן זית, פילה הליבוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו גריל מעורב ים תיכוני, מקרוני גריל מאכלי ים מוקרמים אפויים, ו גריל-הליבוט ים תיכוני מאודה (מתכונים דומים).
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
10
מחבת גריל מחממת מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
1 פלפל צהוב, חתוך לשלישים
11
טפטוף דגים עם כפית שמן זית ומתבלים עם כפית מלח ותימין שנותרו. לבשל דגים 2 עד 3 דקות בכל צד עד פתיתי דגים כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.