גריסים שרימפס וצ'דר
תשכחו לצאת לאכול או להזמין טייק אאוט בכל פעם שאתם חושקים באוכל דרומי. נסו להכין גריסים של שרימפס וצ'דר בבית. בארוחת הבוקר הזו יש 338 קלוריות, 13 גרם חלבון ו-15 גרם שומן למנה. מתכון ואינו מכיל גלוטן, ופסקטרי מגיש 6 ומחירו 1.04 דולר למנה. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. גשו לסופר וקנו צ'דר, כוסברה ועוד כמה ענפים, גריסים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 25%, וזה די גרוע. שרימפס ואספרגוס עם גריסי צ'דר דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
מוסיפים גריסים, שרימפס קצוצים, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים עד שהגריסים רכים, כ-5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה חמאה, בצל ירוק, עגבניות, כוסברה וגבינה. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל שחור גרוס טרי.
יין מומלץ: סוביניון בלאן, ריזלינג, פינו גריג ' יו.
סוביניון בלאן, ריזלינג ופינו גריג'יו הם הבחירות המובילות שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס המוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן או ברוטב שום. יין אחד שתוכלו לנסות הוא הילס סוביניון בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-9 דולר.
![הילס סוביניון בלאן]()
הילס סוביניון בלאן
צבע זהב בהיר, ניחוחות של אשכולית, מלון טל דבש ודשא חתוך טרי מציגים טעמים עסיסיים של לימיד ואפרסק לבן. הגימור קרמי עם תווים של פריחת תפוח המונעת על ידי חומצות בולטות אך רכות.