קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות26
ציון בריאות5
מגזין

גרנולה דלעת ספייס

גרנולה דלעת ספייס
גרנולה תבלין דלעת דורשת כשעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. בארוחת הבוקר הזו יש 247 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-14 גרם שומן למנה. תמורת 58 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 26 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים, גרעיני חמניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו מוצקה. גרנולת תבלין דלעת, גרנולה תבלין דלעת וגרנולת תבלין דלעת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, הקוקוס, הפקאן, השקדים וגרעיני החמנייה; לְהַפְרִישׁ. בסיר קטן מערבבים את השמן, הדבש, המים, תבלין פאי הדלעת והמלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים.
מרכיבים שתצטרך
גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'גדול או קישוא, חתוך לרבעים לאורך וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ'
(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)(צימוקים, משמשים, תמרים, תפוחים, בננות)
( 23)( 23)
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
צבעי מאכל אדום, צהוב וירוקצבעי מאכל אדום, צהוב וירוק
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית.
מרכיבים שתצטרך
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
3
יוצקים על תערובת שיבולת שועל ומערבבים לציפוי.
4
מעבירים לשניים משומנים 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבניות אפייה.
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
5
אופים ב-300 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב כל 15 דקות. מצננים על רשתות. מאחסנים בכלי אטום.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן