גרנולה דלעת ספייס
גרנולה תבלין דלעת דורשת כשעה ו-5 דקות מההתחלה ועד הסוף. בארוחת הבוקר הזו יש 247 קלוריות, 6 גרם חלבון ו-14 גרם שומן למנה. תמורת 58 סנט למנה, מתכון זה מכסה 10% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. והוא מתאים להגשה ל 26 מנות סועדים. אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה צמחונית ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו. אם יש לכם תמצית שקדים, שקדים, גרעיני חמניות וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. עם ציון ספונקולרי של 44%, המנה הזו מוצקה. גרנולת תבלין דלעת, גרנולה תבלין דלעת וגרנולת תבלין דלעת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את שיבולת השועל, הקוקוס, הפקאן, השקדים וגרעיני החמנייה; לְהַפְרִישׁ. בסיר קטן מערבבים את השמן, הדבש, המים, תבלין פאי הדלעת והמלח. מבשלים ומערבבים על אש בינונית במשך 2-3 דקות או עד שהם מתחממים.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה תמצית.
יוצקים על תערובת שיבולת שועל ומערבבים לציפוי.
מעבירים לשניים משומנים 15 אינץ'. x 10 אינץ'. x 1-in. תבניות אפייה.
אופים ב-300 מעלות למשך 45-50 דקות או עד להזהבה, תוך ערבוב כל 15 דקות. מצננים על רשתות. מאחסנים בכלי אטום.