גרנולה מייפל, שעורה וחיטה
אדר, שעורה, חיטה Granolan הוא טבעוני ארוחת בוקר. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 24 גרם של שומן, וסך הכל 530 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. אם יש לך פתיתי שעורה התגלגל, שמן צמחי, סירופ מייפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו שעורה קלויה וגרנולה ברי, ריינג'רס מחיטה מלאה ושעורה, ו גרנולה מחיטה ואגוזים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את התנור ל 149° ומסדרים מתלה באמצע.
מניחים את השעורה, חיטה, פקאן, קינמון, ומלח בקערה גדולה ומערבבים לשלב; להפריש.
מניחים את סירופ מייפל, שמן, וניל בקערה קטנה ומערבבים לשלב.
טפטוף על תערובת השעורה-חיטה ומערבבים עד מצופה היטב ואין גושים.
מורחים את התערובת בשכבה דקה ואפילו על תבנית אפייה.
אופים עד הגרנולה הוא חום זהוב, על 20 עד 25 דקות.
העברה לקערה חסינת חום גדולה, להוסיף את חמוציות, ומערבבים לשלב.
בואו להתקרר לחלוטין. (הגרנולה תהיה פריך כפי שהוא מתקרר.) לאחסן במיכל אטום עד 2 שבועות.