גרנולה סקי לבבית
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ארוחת בוקר, אז תנו הזדמנות ל Granolan סקי לבבי. מנה אחת מכילה 302 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לך אגוזי לוז, צימוקים זהובים, חמוציות, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו גרנולה ביתית לבבית, פנקייק גרנולה בננה לבבית, ו מרגיש טוב חטיפי גרנולה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 149°. קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
בקערה גדולה, מערבבים שיבולת שועל, מלח וקינמון. בקערה קטנה, להקציף יחד חמאה מומסת ודבש.
יוצקים תערובת חמאה על שיבולת שועל ומערבבים עד שיבולת שועל מצופה.
מורחים שיבולת שועל על תבנית אפייה.
אופים עד שיבולת שועל זהוב, כ -30 דקות. באמצע האפייה, להעביר שיבולת שועל סביב עם כף כדי למנוע clumping.
מערבבים שיבולת שועל מבושלת עם אגוזים ופירות יבשים.
הגרנולה תשמור למשך חודש, ארוזה במיכל אטום לאוויר.