גרנולה פריכה עם פירות יער ודובדבנים
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, ולטו אובו צמחוני מתכונים לתיבת המתכון שלך, גרנולה פריכה עם פירות יער ודובדבנים יכול להיות מתכון שאתה צריך לנסות. מנה אחת מכילה עד 9 גר' של חלבון, 25 גרם של שומן, וסך הכל 403 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-158 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה עובד טוב כמו ארוחת בוקר. אם יש לכם דבש נוזלי, שמן חמניות, שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף יוצא מן הכלל של 97%. מתכונים דומים: דובדבנים וגרגרים קינוח בראוני קפוא, דובדבנים טחונים גרגרי חיטה לילה Chia Seeds פודינג, ו גרנולה כוח פריך ... גרנולן הטוב ביותר אי פעם.
הוראות
מחממים התנור ל 190c/גז 5 / מאוורר תנור 170C. חצי חלק הפקאן, להשאיר קצת שלם.
מערבבים עם בוטנים, שיבולת שועל, שומשום, זרעי חמניות וקורט של מלח בקערה גדולה. בקנקן, למדוד את השמן ויוצקים לתוך התערובת, ואז למדוד את הדבש זה יחליק החוצה בקלות. מערבבים יחד עם מזלג כדי לשבור כל גושים גדולים של שיבולת שועל.
יוצקים על מגש אפייה גדול עם צדדים, רצוי לא מקל, בשכבה דקה.
אופים במשך 20-25 דקות, ערבוב טוב לפחות פעמיים ומביא את התערובת מן הקצוות, עד שהוא זהוב.
להעביר לקערה גדולה ולהשאיר להתקרר.
מערבבים את פירות יער ודובדבנים ומגישים עם שפע של חלב צונן.
חנות עד 1 חודש במיכל אטום.