קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות20
מגזין

גרנולה קלה מתובלת בלילה

גרנולה קלה מתובלת בלילה
גרנולה קלה מתובלת בלילה יכולה להיות רק ארוחת הבוקר שאתם מחפשים. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 12 גרם של שומן, וסך הכל 275 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 815 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. לך לחנות ותביא סירופ אורז חום, שיבולת שועל מגולגלת, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן ותפריט טבעוני. נסו כוסות גרנולה ללילה, לילה פשוט דלעת פאי תבלינים גרנולה, ו קל תפוח פריך עם חמאת בוטנים גרנולה + סוג גרנולה בגידה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור שלך ל 300ºF.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מערבבים את השמן, הממתיק, וניל, תבלינים, ומלח בצלחת קטנה ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
ממתיקממתיק
דבש הדריםדבש הדרים
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
3
מניחים את שיבולת השועל בקערה גדולה ומערבבים לערבב את שני הסוגים, ולאחר מכן מוסיפים את החומרים הנוזליים ומערבבים עד שכל שיבולת השועל הקטנה האלה מצופים יפה.
מרכיבים שתצטרך
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
מורחים את תערובת שיבולת השועל על תבנית אפייה (רצוי אחת עם צדדים מעוטרים כך הגרנולה לא להחליק את הסדין!) או מחבת רול ג ' לי גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')(או לבחירתכם מערבולת קינמון, צימוק, תפוח וכו')
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מניחים את שיבולת השועל בתנור ומאפשרים להם לאפות רק 10 דקות, לא דקה יותר, ואז לכבות את התנור ולהשאיר את הגרנולה בפנים כדי לסיים את האפייה. לא להגיע לשיא! אתה יכול להשאיר אותם שם בזמן שאתה עושה שליחויות, ללכת לישון, וכו'. אבל גיליתי שהם נעשו (כמו בתנור היה קר הגרנולה היה זהב) לאחר כ 2.5 שעות. אז 2 עד 3 שעות זה הרבה אם אתה ער וזוכר אותם.מערבבים כדי declump קצת ומגישים את גרנולה טבול עם משקה חלב קוקוס או על גבי יוגורט חלב קוקוס.לאחסן שאריות גרנולה במיכל אטום בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
משקה חלב קוקוסמשקה חלב קוקוס
יוגורט חלב קוקוסיוגורט חלב קוקוס
1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן1 כוס (8 אונקיות) יוגורט וניל מופחת שומן
כוסות בגודל חטיף אפרסקיםכוסות בגודל חטיף אפרסקים
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן