גרסת בשר לבן היבשה והים של לגלוש טורף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 73 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 890 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. אם יש לך מלח, פלפל סדוק, כוסברה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -45 דקות. נסו שטח גלישה, Surf And Turf For Two, ו Kabababs לגלוש טורף (מתכונים דומים).
הוראות
1
לסלסה.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
2
מערבבים את כל החומרים וצינה עד מוכן לשרת.עבור
3
לקישוט.מחממים תנור ל-400.קשיו צלוי פאן וזרע כוסברה רק כדי לשחרר ארומה, מגניב למחוץ.
מניחים בצד העליון שש פרוסות יותר של תפוח אדמה.מבשלים עד שאתה רואה את הקצוות הם בראונינג ואת הפילה לנוע בקלות על 4-5 דקות.פעם כל כך בזהירות להעיף דגים ממך.מנסה לשמור על תפוחי האדמה במקום.לטגן עוד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ממתק תמנון בריט
21
ניקוז על מגבת נייר.מתבלים במלח pepper.To להרכיב.צלחת 1/2 חזה עוף פרוס צד מראה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
22
שכב לאורך הצד פילה פריך (1/2 פילה אם גדול פילה אחד שלם אם קטן).סלסה תל בין הדגים ועוף.