דאל עדשים אדומות עם בצל חרוך
דאל עדשים אדומות עם בצל חרוך דורש בערך 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-7 מנות. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. לכו לחנות ואספו עדשים, מרק ירקות, ג'ינג'ר ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן וטבעוני דיאטה. נסו בצל אדום כבוש, נקי לאכול גזר & ג'ינג'ר אדום עדשים מרק, ו פטי נמס עם בצל חרוך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 1 כפית שמן במחבת ברזל יצוק כבדה גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים בצל למחבת; מבשלים 2 דקות או עד חרוך. בזהירות להפוך את הבצל, ומבשלים עוד 4 דקות או עד מושחר וחרוך.
הסר מהחום. קוצצים גס; מניחים בצד.
שלב זרעי חרדל, זרעי כוסברה, זרעי כמון וציפורן במחבת קטנה על אש בינונית. מבשלים 1 1/2 דקות או עד ריחני, תוך ערבוב לעתים קרובות.
שלב תערובת חרדל, קינמון, הל וצ ' ילה בתבלין או במטחנת קפה. דופק עד הקרקע.
מחממים 2 כפיות שמן שנותרו בתנור הולנדי קטן על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים ג ' ינג ' ר ושום למחבת; מטגנים 1 דקה. מוסיפים תבלינים; לטגן 1 דקה.
מוסיפים מרק, עדשים ועגבנייה למחבת; מביאים לרתיחה. מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 30 דקות תוך ערבוב מדי פעם. לחשוף; מוסיפים בצל ומבשלים 10 דקות. מערבבים כוסברה ומיץ.