דאקוויז תפוזים-אגוזי לוז
כתום-אגוזי לוז Dacquoise עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 282 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ליקר, ארוחת אגוזי לוז, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגוזי לוז Dacquoise, אגוזי לוז ושקדים Dacquoise, ו אגוזי לוז-מוקה דאקואז (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין מרנג, לצייר 2 (8 אינץ') עיגולים על כל אחד 2 חתיכות של נייר קלף. הפוך נייר מעל; מאובטח עם קלטת מיסוך ל 2 גיליונות אפייה.
שלב 1 ארוחת אגוזי לוז כוס, 1/4 כוס סוכר, חלב, וניל, תמצית שקדים בקערה בינונית; מערבבים היטב.
מניחים קרם של טרטר, 1/8 מלח כפית, וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מערבבים שליש תערובת ביצה לבנה לתוך תערובת אגוזי לוז. מקפלים תערובת אגוזי לוז לתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 4 עיגולים מצוירים; להפיץ תערובת ביצה לבן לקצה החיצוני של כל מעגל באמצעות החלק האחורי של כף.
אופים ב 200 במשך 3 שעות או עד יבש. לכבות את התנור, ואת מקצפת בתנור סגור לפחות 2 שעות. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
כדי להכין מילוי, לשלב מיץ הבא 5 מרכיבים (דרך קורטוב של מלח) בסיר קטן; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עד עבה.
העברה לקערה בינונית; כיסוי וצינה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מניחים מרנג 1 על מגש הגשה.
מורחים רבע מהמילוי באופן שווה על מרנג. חזור על שכבות עוד פעמיים; למעלה עם נשאר מרנג.
מורחים מילוי שנותר סביב הצדדים. לחץ 1/2 ארוחת אגוזי לוז כוס סביב צדדים של עוגה.
מערבבים חמאה ושוקולד בצלחת בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה.
מורחים תערובת שוקולד מעל מרנג העליון. לכסות באופן רופף, להקפיא 8 שעות או לילה.