קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דאקוויז תפוזים-אגוזי לוז

דאקוויז תפוזים-אגוזי לוז
כתום-אגוזי לוז Dacquoise עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 282 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ליקר, ארוחת אגוזי לוז, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגוזי לוז Dacquoise, אגוזי לוז ושקדים Dacquoise, ו אגוזי לוז-מוקה דאקואז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 20
2
כדי להכין מרנג, לצייר 2 (8 אינץ') עיגולים על כל אחד 2 חתיכות של נייר קלף. הפוך נייר מעל; מאובטח עם קלטת מיסוך ל 2 גיליונות אפייה.
3
שלב 1 ארוחת אגוזי לוז כוס, 1/4 כוס סוכר, חלב, וניל, תמצית שקדים בקערה בינונית; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים קרם של טרטר, 1/8 מלח כפית, וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מערבבים שליש תערובת ביצה לבנה לתוך תערובת אגוזי לוז. מקפלים תערובת אגוזי לוז לתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
5
מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 4 עיגולים מצוירים; להפיץ תערובת ביצה לבן לקצה החיצוני של כל מעגל באמצעות החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 200 במשך 3 שעות או עד יבש. לכבות את התנור, ואת מקצפת בתנור סגור לפחות 2 שעות. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
7
כדי להכין מילוי, לשלב מיץ הבא 5 מרכיבים (דרך קורטוב של מלח) בסיר קטן; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
8
העברה לקערה בינונית; כיסוי וצינה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים מרנג 1 על מגש הגשה.
10
מורחים רבע מהמילוי באופן שווה על מרנג. חזור על שכבות עוד פעמיים; למעלה עם נשאר מרנג.
מרכיבים שתצטרך
11
מורחים מילוי שנותר סביב הצדדים. לחץ 1/2 ארוחת אגוזי לוז כוס סביב צדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
12
מערבבים חמאה ושוקולד בצלחת בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
13
מורחים תערובת שוקולד מעל מרנג העליון. לכסות באופן רופף, להקפיא 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)שמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי2לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)בצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים6largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי3קרום: פירורי קרקר גרהםחלב נטול שומןחלב נטול שומן1גבינת פרמזן מגוררתקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך2961 לב מפאלדי טרי אם אפשרצלעות חזיר, חתוכות למחצה דקצלעות חזיר, חתוכות למחצה דק1גבינת פרמזן מגוררתליקר בטעם תפוזליקר בטעם תפוז0לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק1דאש1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק28פלפל האבנרושוקולד חצי מתוק, קצוץשוקולד חצי מתוק, קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)227פלפל האבנרוציפוי מוקצף ללא שומן קפוא, מופשרציפוי מוקצף ללא שומן קפוא, מופשר