קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

דאקוויז תפוזים-אגוזי לוז

דאקוויז תפוזים-אגוזי לוז
כתום-אגוזי לוז Dacquoise עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 282 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 13 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם ליקר, ארוחת אגוזי לוז, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו אגוזי לוז Dacquoise, אגוזי לוז ושקדים Dacquoise, ו אגוזי לוז-מוקה דאקואז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 20
2
כדי להכין מרנג, לצייר 2 (8 אינץ') עיגולים על כל אחד 2 חתיכות של נייר קלף. הפוך נייר מעל; מאובטח עם קלטת מיסוך ל 2 גיליונות אפייה.
3
שלב 1 ארוחת אגוזי לוז כוס, 1/4 כוס סוכר, חלב, וניל, תמצית שקדים בקערה בינונית; מערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
4
מניחים קרם של טרטר, 1/8 מלח כפית, וחלבוני ביצה בקערה גדולה; להכות עם מיקסר במהירות גבוהה עד קצף. בהדרגה להוסיף 1/2 כוס סוכר, 1 כף בכל פעם, להכות עד פסגות נוקשות טופס (לא underbeat). מערבבים שליש תערובת ביצה לבנה לתוך תערובת אגוזי לוז. מקפלים תערובת אגוזי לוז לתערובת הביצה הלבנה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
5
מחלקים תערובת ביצה לבן באופן שווה בין 4 עיגולים מצוירים; להפיץ תערובת ביצה לבן לקצה החיצוני של כל מעגל באמצעות החלק האחורי של כף.
מרכיבים שתצטרך
6
אופים ב 200 במשך 3 שעות או עד יבש. לכבות את התנור, ואת מקצפת בתנור סגור לפחות 2 שעות. בזהירות להסיר מרנג מנייר.
7
כדי להכין מילוי, לשלב מיץ הבא 5 מרכיבים (דרך קורטוב של מלח) בסיר קטן; להביא לרתיחה. לבשל 1 דקה, ערבוב כל הזמן עד עבה.
מרכיבים שתצטרך
8
העברה לקערה בינונית; כיסוי וצינה. מקפלים פנימה ציפוי מוקצף.
מרכיבים שתצטרך
9
מניחים מרנג 1 על מגש הגשה.
10
מורחים רבע מהמילוי באופן שווה על מרנג. חזור על שכבות עוד פעמיים; למעלה עם נשאר מרנג.
מרכיבים שתצטרך
11
מורחים מילוי שנותר סביב הצדדים. לחץ 1/2 ארוחת אגוזי לוז כוס סביב צדדים של עוגה.
מרכיבים שתצטרך
12
מערבבים חמאה ושוקולד בצלחת בטוחה למיקרוגל. מיקרוגל ב 1 דקה גבוהה; מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
13
מורחים תערובת שוקולד מעל מרנג העליון. לכסות באופן רופף, להקפיא 8 שעות או לילה.
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

0חתיכות טופי הית' ברשמן קינמון, אופציונלישמן קינמון, אופציונלי2חתיכות טופי הית' בר2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'אפונה קפואהאפונה קפואה0חתיכות טופי הית' ברבצק עוגיות חמאת בוטניםבצק עוגיות חמאת בוטנים6largesגלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חלב נטול שומןחלב נטול שומן12 כפיות אבקת שוםקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך3/4 כוס אגוזי לוז טחונים (בערך2961 לב מפאלדי טרי אם אפשראבקת ג'לטין חמוציותאבקת ג'לטין חמוציות12 כפיות אבקת שוםליקר בטעם תפוזליקר בטעם תפוז0חתיכות טופי הית' ברמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית1דאשמלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית28דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.שוקולד חצי מתוק, קצוץשוקולד חצי מתוק, קצוץ1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרסוכר, מחולקסוכר, מחולק1אוראו ממולאים כפולים(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)(מומלץ: ביסקוויטים של פילסברי גראנדס!)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ציפוי מוקצף ללא שומן קפוא, מופשרציפוי מוקצף ללא שומן קפוא, מופשר