חוות עוף דיז'ון
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל דיז'ון חוות עוף. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה עד 35 גרם חלבון 44 גרם של שומן, וסך הכל 783 קלוריות. . גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, יין, חצאי חזה עוף - ודפקו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכונים דומים: מטבל חוות דיז'ון, רוטב חוות האני דיז'ון, ו אצבעות עוף פריכות עם רוטב ברביקיו החווה.
הוראות
להביא סיר של מים מומלחים קל לרתיחה ולהגדיר חום בינוני נמוך; לשמור על המים לרתיחה נמוכה בזמן שאתה להשלים את השלבים הנותרים.
מפזרים חזה עוף במלח ופלפל שחור. ממיסים חמאה במחבת מעל חום בינוני ומבשלים חזה עוף בחמאה החמה עד להשחמה וכבר לא ורוד בפנים, כ -8 דקות לכל צד.
להעביר עוף למגש, לכסות באופן רופף עם רדיד אלומיניום, ולשמור על חם.
להקציף רוטב ראנץ וחרדל דיז ' ון יחד בקערה.
יוצקים יין לבן למחבת; לגרד ולהמיס כל חתיכות משחימות של מזון בתחתית המחבת לתוך היין.
להקציף תערובת רוטב ראנץ המחבת, להפחית את החום לנמוך, ולהביא רוטב לרתיחה.
מבשלים שיער מלאך במים רותחים, ערבוב מדי פעם, עד מבושל דרך אבל מוצק לנשיכה, 4 עד 5 דקות.
מסננים פסטה וזורקים קלות עם רוטב ראנץ'.
מחלקים פסטה בין 4 צלחות הגשה ומעל כל מנה עם חזה עוף. כפית נותרת רוטב על חזה עוף ומפזרים פטרוזיליה.