דביק (עם פחות) עוגת חמאה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של hor d ' oeuvre, אז תנו הזדמנות ל דביק (עם פחות) עוגת חמאה. מתכון זה מספק 16 מנות. עם 213 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. גשו לסופר וקנו תערובת עוגות, חלב חמאה, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו עוגת חמאה דביקה, עוגת חמאה דביקה, ו עוגת חמאה גואי סנט לואיס (מתכונים דומים).
הוראות
לעוגה: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. מרססים צלחת אפייה 9-by-9-inch עם ספריי בישול nonstick.
מניחים את תערובת העוגה, חלב חמאה, שמן וביצה בקערה גדולה, באמצעות מערבל יד חשמלי, להתמזג יחד עד חלקה.
יוצקים את התערובת לתוך צלחת אפייה מוכנה.
עבור המילוי: לנצח את גבינת שמנת עד חלקה. מקציפים את הסוכר, יוגורט, חמאה ווניל.
אופים 40 עד 45 דקות. אתה רוצה שהמרכז יהיה קצת דביק, אז אל תאפה יותר מדי.