קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

דבר או שניים על עוף בחמאה בגריל

דבר או שניים על עוף בחמאה בגריל
דבר או שניים על עוף בחמאה בגריל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך כמובן. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 325 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לך רוטב טבסקו, מלח כשר, סוכר חום בהיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר חום בהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת משמש עם סוכר חום ומאפה קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו-35 דקות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הוא מובא אליך על ידי SippitySup. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 51%. נסו דבר או שניים על עוף בחמאה בגריל, [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה, ו עוף בחמאה בגריל (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, מערבבים חמאה, שום, סוכר חום, טימין, טבסקו, מלח ופלפל; מוסיפים עוף, פונים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 4 שעות ועד 24 שעות; הופכים עוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רוטב טבסקורוטב טבסקו
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
הסר עוף מהמקרר 30 דקות לפני הצלייה. השתמש במסננת כדי לסנן את המרינדה; להשליך את הקורנית ושום העונה עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מניחים על גריל משומן על אש בינונית גבוהה. סגור את המכסה ואת הגריל, מסתובב מדי פעם, עד מדחום לקרוא insta מוכנס לתוך החלק העבה ביותר קורא 165 מעלות F; על 30 עד 40 דקות. ייתכן שיהיה עליך להזיז את הרגליים כדי לקרר חלק של הגריל כדי לשמור על העור מחריכה יותר מדי. להיות חרוץ.כמו זה: כמו טעינה...
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)