דבש בגריל-דיז'ון בריין חזה הודו
חזה הודו בגריל דבש-Dijon ברן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . מנה אחת מכילה 471 קלוריות, 62 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. אם יש לך דבש, מים, מלח ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 14 שעות ו-25 דקות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו חזה הודו מעושן Agave-Dijon Brined, חזה הודו עם בריח דבש, ו תפוז, דבש, טימין חזה הודו ניזון (מתכונים דומים).
הוראות
במיכל 6 ליטר או סיר, מערבבים מים, דבש, חרדל דיז ' ון ומלח עד דבש ומלח מומסים.
מוסיפים חזה הודו לתערובת מי מלח. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 12 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף לפי הוראות היצרן.
הסר את טורקיה מתערובת מי מלח; לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים קריר יבש לטפוח. להשליך מלח.
בקערה קטנה, לערבב מרכיבים שנותרו; מברשת על טורקיה. הכנס מדחום בשר ovenproof לתוך טורקיה אז קצה הוא בחלק העבה ביותר של השד ואינו נוגע העצם.
מניחים את טורקיה על צד לא מחומם של גריל גז 2 מבער או על מחבת טפטוף על גריל פחם. (אם משתמשים בגריל גז חד פעמי, מבשלים על אש נמוכה.) מכסה גריל; לבשל מעל חום בינוני 1 שעה.
סובב טורקיה 1/2 לפנות; קוק מכוסה 45 עד 60 דקות יותר או עד מדחום קורא 74°.
הסר טורקיה מגריל. מכסים בנייר כסף; בואו לעמוד 5 עד 10 דקות לפני חיתוך.