דבש ביסקוטי שקדים
גשו לסופר וקנו סוכר, גרידת לימון, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. מתכונים דומים: דבש, אניס ביסקוטי שקדים, ביסקוטי שקדים, ו ביסקוטי שקדים.
הוראות
התאם מתלה תנור למיקומים בינוניים ועליונים וחמם מראש תנור ל 350 ° F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף. בקערה בינונית, לשלב קמח, אבקת אפייה, סודה לשתיה, ומלח; להפריש.
בקערה גדולה, להכות יחד חמאה, ביצים ודבש עם מיקסר חשמלי עד שמנת, על 3 דקות. לנצח לימון גרידת תמצית וניל.
מוסיפים מרכיבים יבשים ומכים עד רק בשילוב. מערבבים בשקדים.
מחלקים בצק לארבעה חלקים שווים. לעצב כל חלק לתוך יומן רחב 3 אינץ'.
מברשת כל יומן עם ביצה לשטוף ומפזרים בנדיבות עם סוכר.
אופים עד הזהב, כ -20 דקות. הוציאו עוגיות מהתנור והפחיתו את החום ל-300 ° F.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לחתוך כל יומן על ההטיה ליצור עוגיות 1 אינץ ' רחב.
מניחים עוגיות בצד לקצץ על תבנית אפייה ואופים עד קלוי, 15-20 דקות יותר.
תן מגניב במשך 5 דקות ולאחר מכן להעביר מתלה חוט לסיים קירור. עוגיות ישמור, מאוחסן במיכל אטום, עד 1 שבוע.