דבש-ברן ועוף מעושן
דבש בריין ועוף הודו מעושן עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 769 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 32 גרם שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 8 . אם יש לך טימין, שמן צמחי, מלאי ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: דבש בריח הודו מעושן, דבש הדר ברן הודו מעושן, ו תפוח-בריין ועוף מעושן.
הוראות
מניחים 1 ליטר מים, דבש ומלח במחבת רוטב בינוני על חום בינוני. מערבבים עד מלח הוא מומס לחלוטין ומיד להסיר מן החום.
יוצקים תערובת לתוך מיכל brining שלך ולהוסיף 6 ליטרים של מים קרים, מלאי ירקות, טימין, ו peppercorns ומערבבים לשלב.
מניחים את טורקיה במי מלח, הוספת משקל כדי לשמור אותו שקוע לחלוטין במידת הצורך, מקום במקרר ומלח במשך 12 עד 18 שעות.
הסר את ההודו מן המלח להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים הודו על מדף מעל תבנית אפייה מעוטרת ומאפשרים להתייבש באוויר בין לילה במקרר. (שלב זה הוא אופציונלי, אבל יגרום עור מצנן.)
הסר את טורקיה מהמקרר, לקפל את הכנפיים מתחת לגוף ולקשור את הרגליים יחד.
מברשת טורקיה קלות עם שמן צמחי ולאפשר לבוא לטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את המעשן.
לפטר את המעשן שלך בין 350 ל 204°.
הוסף 2 עד 3 חתיכות קטנות של עץ עשן קל, כמו תפוח או דובדבן. כאשר העץ בוער ומפיק עשן, מניחים את תרנגול ההודו במעשן. עשן עד קריאה מיידית מדחום קורא 74° בחלק העבה ביותר של השד, על 2 עד 3 שעות.
הסר את טורקיה מן המעשן ולאפשר להתקרר, חשוף, במשך 20 עד 30 דקות. לגלף ולשרת.