דבש דיז'ון בייגלה עוף
גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שום, פירורי לחם, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. נסו מכרזי עוף בייגלה מדהים עם רוטב דיז'ון דבש חריף, כיסי עוף dijon דבש עם מטבל חרדל דבש שמנת, ו דבש-עוף Dijon (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הדבש, חרדל, שמן, מיץ לימון, מיסו ושום, מתבלים במלח ופלפל ומתחלקים לשניים.מתבלים את העוף במלח ופלפל, חופרים בקמח, מנערים עודף, טובלים בחצי מהרוטב, מנערים עודף, לוחצים על התערובת של הפנקו והבייגלה ומניחים על מתלה קירור חוט על תבנית אפייה.
אופים בתנור שחומם מראש 204° עד מבושל (165f) וחום זהוב, על 15-25 דקות, בהתאם לגודל של חזה העוף.
מגישים ישר מהתנור עם רוטב שנותר.