דבש-לחם מחיטה מלאה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה דבש, ו דבש-לחם מחיטה מלאה.
הוראות
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים 1/4 כוס.
מוסיפים דבש, חמאה, מלח, 2 1/2 כוסות מים חמים מאוד 3 כוסות קמח חיטה מלאה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות. לנצח הנותרים 1 1/2 כוסות קמח מחיטה מלאה.
עם כפית, מערבבים 2 1/4 עד 2 3/4 כוסות של קמח כל המטרה עד הבצק מושך בצורה נקייה בצד של הקערה.
על משטח מקומח קל, ללוש הנותרים 1/2 עד 1 כוס קמח לכל המטרה; להמשיך ללוש 5 עד 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. גריז קערה גדולה עם ריסוס קצר או בישול; מניחים בצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. כיסוי; בואו לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
בנדיבות גריז 2 (8x4-או 9x5 אינץ') מחבתות כיכר עם קיצור או ספריי בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים. לעצב בצק לתוך כיכרות לחם; מקום מחבתות. כיסוי; בואו לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מחממים תנור ל 191°. לחשוף בצק; אופים 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל350; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח קלות. מיד להסיר מחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.