קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות32
ציון בריאות2
סוגי מאכליםלחם
מגזין

דבש-לחם מחיטה מלאה

דבש-לחם מחיטה מלאה
זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. מתכונים דומים: לחם מחיטה מלאה דבש: חיטה סדוקה, לחם חיטה דבש, ו דבש-לחם מחיטה מלאה.

הוראות

1
בקערה גדולה, להמיס שמרים במים חמים 1/4 כוס.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים דבש, חמאה, מלח, 2 1/2 כוסות מים חמים מאוד 3 כוסות קמח חיטה מלאה. הכה עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 1 דקה, גירוד קערה לעתים קרובות. הכה במהירות בינונית 2 דקות, גירוד קערה לעתים קרובות. לנצח הנותרים 1 1/2 כוסות קמח מחיטה מלאה.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית שמרים לתפיחה מהירה1 כפית שמרים לתפיחה מהירה
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
עם כפית, מערבבים 2 1/4 עד 2 3/4 כוסות של קמח כל המטרה עד הבצק מושך בצורה נקייה בצד של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
על משטח מקומח קל, ללוש הנותרים 1/2 עד 1 כוס קמח לכל המטרה; להמשיך ללוש 5 עד 10 דקות או עד הבצק הוא חלק וקפיצי. גריז קערה גדולה עם ריסוס קצר או בישול; מניחים בצק בקערה, הופכים את הבצק לשמן את כל הצדדים. כיסוי; בואו לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בנדיבות גריז 2 (8x4-או 9x5 אינץ') מחבתות כיכר עם קיצור או ספריי בישול. בעדינות לדחוף את האגרוף לתוך הבצק כדי לרוקן; לחלק לשניים. לעצב בצק לתוך כיכרות לחם; מקום מחבתות. כיסוי; בואו לעלות במקום חם 30 עד 45 דקות או עד הוכפל בגודל.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקותעוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
6
מחממים תנור ל 191°. לחשוף בצק; אופים 30 דקות. להפחית את טמפרטורת התנור ל350; אופים 10 עד 15 דקות יותר או עד כיכרות נשמע חלול כאשר טפח קלות. מיד להסיר מחבתות למדפי קירור. מגניב לגמרי, בערך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד