דבש-תפוז בשר חזיר Tenderloin
דבש-תפוז בשר חזיר Tenderloin עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון ואינו מכיל גלוטן, וחלב יש 273 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 9g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, חומץ סיידר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו דבש סויה חזיר פילה, בשר חזיר צלוי בדבש, ו דבש שומשום בשר חזיר פילה (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 5 מרכיבים, ערבוב היטב עם מקצף. מילואים 2 כפות תערובת ריבה.
מחממים מחבת חסינת ovenproof מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים חזיר עם מלח ופלפל.
מוסיפים חזיר למחבת; מבשלים 5 דקות או עד השחמה. הפוך חזיר; מברשת עם תערובת 1/4 כוס ריבה.
אופים ב 350 במשך 10 דקות. הפוך חזיר; מברשת עם תערובת 1/4 כוס ריבה.
אופים 10 דקות נוספות או עד רשם מדחום 15
הסר חזיר מחבת; מברשת עם שמורות 2 כפות תערובת מרמלדה.
בואו לעמוד 10 דקות; פרוסה.