דבש תפוז עוף ברביקיו
המתכון דבש תפוז מנגל עוף יכול לספק הכמיהה האמריקאית שלך בסביבה 1 שעה ו 55 דקות. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 356 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 26 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רוטב חריף, גרידת תפוז, חרדל דיז'ון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: דבש תפוז עוף, דבש כתום שומשום עוף, ו דבש-כנפי עוף כתומות.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מערבבים את מיץ התפוזים, שמן זית, רוטב חריף, חרדל, וגלידת תפוזים יחד בקערה גדולה.
מוסיפים את העוף וזורקים לשלב. מכסים בניילון נצמד ונותנים למרינדה לפחות 1 שעה ועד ללילה במקרר.
הכן את הגריל לחום ישיר בינוני.
תנו לעוף להגיע לטמפרטורת החדר לפני הצלייה.
מסננים את העוף מן המרינדה יבש טפיחה. גריל בכל צד במשך 5 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום בינוני נמוך לכסות את המכסה של הגריל. המשך לבשל את העוף עד שהוא מבושל דרך, כ -25 דקות יותר.
בעוד העוף צולה, להמס את החמאה בסיר קטן על הגריל.
להקציף את הדבש, מיץ תפוזים, רוטב ברביקיו, גרידה, חרדל ו allspice. שמור חלק זיגוג ramekin קטן להגשה.
מברישים את חתיכות העוף עם זיגוג, ואז להעיף את העוף, זיגוג בצד למטה, ומבשלים 2 דקות.
מברישים את הצד השני של העוף עם זיגוג ושוב להעיף. המשך לבשל במשך 3 דקות נוספות.
הסר את העוף מן הגריל על מגש ומגישים עם זיגוג שמורות.