דבש-תפוח הודו עם רוטב
הודו בטעם דבש ותפוח עם רוטב יכול להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 565 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 18 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מיץ תפוחים, פחות נתרן מרק עוף, חומץ סיידר, וכמה דברים אחרים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. מתכונים דומים: דבש-ברן הודו עם רוטב שמנת קרביים, סיידר תפוחים רוטב טורקיה, ו תפוח-בורבון הודו ורוטב.
הוראות
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מטורקיה. יש לשטוף את טורקיה במים קרים; לטפוח יבש. לקצץ עודף שומן. להרים את קצות הכנפיים למעלה ושוב לאחור; טאק תחת טורקיה.
מערבבים סוכר ומים בסיר, ומבשלים 5 דקות על אש בינונית.
הסר מהחום; מערבבים מיץ, חומץ, מלח ופלפל.
מערבבים תערובת הודו ומיץ בשקית בישול גדולה בתנור. חותם; להשרות במקרר 24 שעות.
הסר מן התיק; להזמין 2 3/4 כוסות מרינדה. תשליך את שאריות המרינדה.
מניחים הודו על מחבת מטאטא מצופה בתרסיס בישול או על מתלה להגדיר במחבת צלייה רדודה. הכנס מדחום בשר לתוך חלק בשרי של הירך, וודא שלא לגעת בעצם.
אופים ב 325 במשך 3 שעות ו 10 דקות או עד רשם מדחום 180, צולה מדי פעם עם 2 כוסות מרינדה. (לכסות את טורקיה באופן רופף עם נייר כסף אם הוא מקבל חום מדי.)
הסר טורקיה מהתנור. מכסים את טורקיה באופן רופף בנייר כסף; תנו לעמוד לפחות 10 דקות לפני גילוף. להיפטר מהעור.
מניחים שקית פלסטיק zip-top בתוך אמצעי זכוכית 2 כוס.
יוצקים טפטוף לתוך התיק; תן לעמוד 10 דקות (שומן יעלה לחלק העליון). חותם תיק; לחתוך בזהירות את 1 בפינה התחתונה.
מסננים טפטוף לתוך סיר בינוני, לעצור לפני שכבת השומן מגיע פתיחה; להשליך שומן.
מוסיפים 1/2 מרינדה כוס, מרק, ברנדי, ודבש למחבת.
שלב 1/4 כוס מרינדה וקמח; מערבבים עם מקצף.
מוסיפים לתערובת רוטב בסיר. מביאים לרתיחה; להפחית את החום. מבשלים 15 דקות; מערבבים לעתים קרובות.