קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

דג Monkfish גריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים, ורוטב פלפל ירוק

דג Monkfish גריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים, ורוטב פלפל ירוק
דג Monkfish גריל צפחה עם עשבי תיבול, ירקות קלויים, ורוטב פלפל ירוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון דל פחמימות, זה יש 899 קלוריות, 45 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך אספרגוס דק עיפרון, גבעולים מרווה, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו פורטרהאוס בגריל צפחה, ירקות קיץ ולחם שאור, סטייקים צרובים ורוטב פלפל ירוק עם תפוחי אדמה קלויים ושעועית ירוקה, ו בשר חזיר צלוי ברוטב פלפל ירוק (מתכונים דומים).

הוראות

1
יום אחד לפני ההגשה, להשרות את הדגים: מניחים את דג המונק בצלחת ויוצקים את שמן הזית על זה. מכסים עם עשבי תיבול ושום. מכסים את הצלחת בניילון נצמד ומקררים בין לילה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
MonkfishMonkfish
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2
עבור הירקות, מחממים את התנור ל 550 מעלות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מפזרים את שני הצדדים של portobellos בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
8 כפות שמן זית כתית8 כפות שמן זית כתית
4
שים אותם במחבת צלייה ולפזר את הקורנית ושום עליהם.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
5
טפטוף עם 3 כפות שמן זית. צולים עד שהפטריות רכות, מחליקים מרית מתחתיהם מעת לעת, כ -12 דקות. רבע מהפטריות ושמור אותן בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
בינתיים, להביא סיר מים מלוחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
חותכים את עצות אספרגוס ושומרים את הגבעולים לשימוש נוסף. בלאנש את הטיפים עד רק במכרז, על 1 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
8
מסננים ורענון תחת מים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
לנקז שוב ולהניח בצד.
10
חום 1 כף שמן זית במחבת nonstick 10 אינץ ' על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
מוסיפים חצי מחתיכות העגבניות בשכבה אחת. לטחון עד הפרוסות משחימים על הקרקעית, על 2 דקות. הפעל וחום בצד השני, על 1 דקה יותר. תניח את העגבניות בצד ותמחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים את הכף הנותרת של שמן ומטגנים את העגבניות הנותרות. מתבלים במלח ופלפל ומניחים בצד. (הירקות יכולים להיות מורכבים עד 1 יום קדימה; לכסות ולקרר.)
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-דַק-
13
עבור הרוטב, לחמם את שמן com בסיר בינוני על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
14
מוסיפים את הבשר ומשחימים אותו מכל הצדדים, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
15
תשפוך את השומן.
16
מוסיף את הברנדי ו deglaze המחבת, מגרד את כל חתיכות מלמטה.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
17
להוסיף 2 כפות חמאה ולהוריד את החום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
18
מוסיפים את הפלפל הירוק, הקרם והדמי-גלייס. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך, בהתאם לדלילות הפלפל. מבשלים במשך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל ירוקפלפל ירוק
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
19
להקציף את הנותרים 2 כפות חמאה, ומבשלים עד הרוטב הוא עבה, כ 7 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
20
הסר וזרוק את הבשר. (הרוטב יכול להיות מורכב עד 2 שעות קדימה; לקרר.)
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
21
התחל אש פחם גדולה או מחממים גריל מקורה. כאשר חם מאוד, למקם את הלוח על הגריל.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
22
לחמם את הלוח עד חם מאוד, כ -30 דקות. מחממים את התנור ל 450 מעלות. מתבלים את דג הנזיר משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
MonkfishMonkfish
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
23
יוצקים חצי שמן מן המרינדה מעל הצפחה ולהניח את דג הנזיר על גבי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
MonkfishMonkfish
דַק-דַק-
24
מניחים את עשבי תיבול ושום בחזרה על הדג. לאחר כמה דקות, להפעיל מרית מתחת לדגים כדי למנוע ממנו דבק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
25
גריל עד הדג הוא השחמה היטב על הקרקעית, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
26
יוצקים את השמן שנותר מן המרינדה על הלוח, להפוך את הדגים מעל, ולשים את עשבי תיבול ושום בחזרה על גבי. גריל במשך 10 עד 12 דקות, עד שיפוד מתכת יכול להיות מוכנס בקלות לתוך הדג ומרגיש חם כאשר נגע לשפה שלך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שום גויה®שום גויה®
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
שיפודי מתכתשיפודי מתכת
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
27
בינתיים, חתיכות חלופיות של פורטובלו ועגבניה בטבעת סביב המגש, משאיר מקום במרכז לדגים.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
28
להניח את קצות האספרגוס על פטריות ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות8 אונקיות פרושוטו פרוס, ג'מון איבריקו או חזיר איכותי אחר, חתוך לקוביות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
29
מניחים את המגש בתנור רק כדי לחמם את הירקות, על 2 דקות. לחמם את הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
30
מניחים את דג הנזיר במרכז הצלחת, מכוסה עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
MonkfishMonkfish
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
31
מגישים מיד, גילוף הדגים ליד השולחן לפרוסות רחבות אינץ'. תעביר את הרוטב בנפרד. השאר את הלוח על הגריל עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
32
מאמר var
33
Type_27_data = {};
34
מאמר
35
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

מרכיבים

567פלפל האבנרואספרגוס דק עיפרוןאספרגוס דק עיפרון142פלפל האבנרותבשיל בקרתבשיל בקר791 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון110 אינץ ' מחבת לא דביקה10 אינץ ' מחבת לא דביקה1גבינת פרמזן מגוררתבצל אדום קצוץ דק להגשהבצל אדום קצוץ דק להגשה1גבינת פרמזן מגוררתעגל דמי-גלאסעגל דמי-גלאס1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריוקוןיוקון5קרום: פירורי קרקר גרהםיוקוןיוקון2ציפורן גדולהשום, קלופים וחותכים לאורכו לשלישיםשום, קלופים וחותכים לאורכו לשלישים4ציפורןשום, קלוף פרוס דקשום, קלוף פרוס דק4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)907פלפל האבנרוזנב monkfish, ב 2 חתיכותזנב monkfish, ב 2 חתיכות8עגבניות שזיף, לחתוך לאורכו לתוך רבע אינץ ' -פרוסות עבותעגבניות שזיף, לחתוך לאורכו לתוך רבע אינץ ' -פרוסות עבות8smallsפטריות פורטובלו, נבט וקליףפטריות פורטובלו, נבט וקליף4largesענפים רוזמרין טריענפים רוזמרין טרי6גבעולים מרווה טריגבעולים מרווה טרי8קצת קישואים קצוציםמלח ים משובח, לפי הטעםמלח ים משובח, לפי הטעם10אינצ ' יםלוח צפחה, על 18 מאתלוח צפחה, על 18 מאת6ענפים טימיןענפים טימין8largesענפים טימין טריענפים טימין טרי4קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח2קרום: פירורי קרקר גרהםמנוקז, גרגרי פלפל ירוקים ארוזים מיםמנוקז, גרגרי פלפל ירוקים ארוזים מים8קצת קישואים קצוציםפלפל לבן טחון טרי, במידת הצורךפלפל לבן טחון טרי, במידת הצורך8קצת קישואים קצוציםפלפל לבן טחון טרי, לפי הטעםפלפל לבן טחון טרי, לפי הטעם8קצת קישואים קצוציםמגש גדול ואטום לתנורמגש גדול ואטום לתנור

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.