דג Monkfish קלוי במחבת עם פטריות ובצל ירוק
דג מונקי קלוי במחבת עם פטריות וצדפות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. ואינו מכיל גלוטן, מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה זו מכילה כ 37 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 287 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לכם שמנת כבדה, פילה monkfish, פלפל טרי הקרקעוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו פטריות קלויות שומשום וצדפות, דגי Monkfish מטוגנים עם פטריות בר בצל Cipollini, ו בצל ירוק מוקפץ, פטריות ואספרגוס (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר עמיד, לחמם את השמן על חום גבוה בינוני.
מוסיפים את הפטריות ומבשלים עד שמתחילים להשחים, כ -3 דקות.
מוסיף את נורות בצל ירוק, שום, ו 1/4 כפית כל אחד מלח ופלפל. מבשלים עד הבצל הירוק מתחיל להתרכך, על 4 דקות.
מפזרים את הדגים עם הנותרים 1/4 כפית כל מלח ופלפל.
לשים את הדגים על גבי פטריות בצל ירוק ולהעביר את הסיר לתנור. צלוי עד הדג הוא פשוט עשה, 10 דקות עבור פילה עבה 3/4 אינץ'.
הסר את דג הנזיר מן הסיר ולשים את הסיר על גבי התנור.
מוסיפים את החלק העליון בצל ירוק ואת הקרם לסיר. הביאו לרתיחה והמשיכו להרתיח את הרוטב עד שהוא מתחיל להתעבות, 1 עד 2 דקות.
חלופות דגים: סטייקים דגים עבים כגון הליבוט או סלמון יחזיק מעמד היטב את פאן צלייה וטעם טעים עם רוטב זה.
וריאציה: מחבת קלוי Monkfish עם פטריות בר ובצל ירוק: השתמש 1 פאונד פרוס פטריות שיטאקה או 1 פאונד של פטריות בר מעורבות במקום פטריות רגילות.
המלצת יין: המרקמים הבשרניים של דגי הנזיר והפטריות יוגשו היטב על ידי שרדונה בעל גוף מלא מקליפורניה או אוסטרליה. המנה אפילו ילך יפה עם יין אדום בהיר כגון פינו נואר מקליפורניה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. האספסוף פינו גרי עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.