דג איטלקי
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? דג איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח, בצל, עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. מתכונים דומים: פילה דג איטלקי, רביולי איטלקי, ו טורטליני איטליאנו.
הוראות
במחבת הקפיצו בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים עגבניות, יין, זיתים, פטרוזיליה ומלח. מביאים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5 דקות.
מוסיפים פילה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
הסר דגים לצלחות הגשה; להתחמם. מבשלים רוטב, לא מכוסה, כ -4 דקות או עד שהוא מגיע לעובי הרצוי.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרקו פלוגה מונגריס פינו גריגיו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
מרקו פלוגה מונגריס פינו גריגיו
צבע צהוב זהוב עם רמזים נחושת. יש לו ניחוח עז עם רמזים בולטים של פרח שיטה, מטאטא ותפוח. יש לו טעם אלגנטי, פירותי, בעל גוף מלא ומובנה וגימור ארוך.