קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות13
מגזין

דג איטלקי

דג איטלקי
צריך איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, ומנה עיקרית ראשונית? דג איטלקי יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתכון זה משמש 2. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 19 גרם חלבון, 10 גרם שומן, ובסך הכל של 209 קלוריות. המתכון הזה מכסה 12% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 9 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. אם יש לכם מלח, בצל, עגבניות וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 62%. מתכונים דומים: פילה דג איטלקי, רביולי איטלקי, ו טורטליני איטליאנו.

הוראות

1
במחבת הקפיצו בצל ושום בשמן עד שהם רכים. מערבבים עגבניות, יין, זיתים, פטרוזיליה ומלח. מביאים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים פילה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 12-15 דקות או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
הסר דגים לצלחות הגשה; להתחמם. מבשלים רוטב, לא מכוסה, כ -4 דקות או עד שהוא מגיע לעובי הרצוי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריגיו, גרונר וולטלינר ופינו נואר הם הבחירות המובילות שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריגיו או גררננר וולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים חזקים כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא מרקו פלוגה מונגריס פינו גריגיו. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
מרקו פלוגה מונגריס פינו גריגיו
מרקו פלוגה מונגריס פינו גריגיו
צבע צהוב זהוב עם רמזים נחושת. יש לו ניחוח עז עם רמזים בולטים של פרח שיטה, מטאטא ותפוח. יש לו טעם אלגנטי, פירותי, בעל גוף מלא ומובנה וגימור ארוך.