קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

דג אפוי ים תיכוני

דג אפוי ים תיכוני
דג אפוי ים תיכוני דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פילה מחוספס כתום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג אפוי ים תיכוני, דג אפוי ים תיכוני, ו דג ים תיכוני אפוי עם זיתים וארטישוק.

הוראות

1
במחבת nonstick, כרישה טחון ושום בשמן עד מכרז; להפריש. מעיל 13-in. אקס-9-אין. אקס-2-אין. צלחת אפייה עם ספריי בישול nonstick. מסדרים בזיליקום בשכבה אחת בצלחת; למעלה עם פילה דגים.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכרחבילה אחת (1/4 אונקיות) תערובת פודינג שוקולד אינסטנט ללא סוכר
פילה דגיםפילה דגים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
2
מפזרים מלח. למעלה עם תערובת כרישה.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
מסדרים עגבניות וזיתים על דגים. פרוסת דק חצי הלימון; מקום מעל. לסחוט מיץ מ נשאר לימון על כל.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
יכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוקיכול שעועית מחודשת וצ'ילי ירוק
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
קליפות מלימוןקליפות מלימון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4
מפזרים פלפל.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
5
מכסים ואופים ב 425 מעלות F במשך 15-20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
6
מקשטים ברוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
צווארי עוףצווארי עוף

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Menage פינו גריג ' יו Limelight טרואה. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 11 דולר.
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Menage A Trois Limelight פינו גריג ' יו
Ménage à Trois Limelight מאיר זרקור על טעמי הדר מרעננים בדרך המסנוורת ביותר. Limelight הוא כוכב חדש עם ניחוחות תפוז סקסי להוביל לליים מפתח zesty וטעמים תפוח סבתא סמית מעורר תיאבון שגורמים לך לכווץ. מגע של מתיקות יערה ומינרליות לאזן את הערות הדר מבוטא לפני הווילונות טיפה עם גימור פריך מרענן.