דג אפוי ים תיכוני
דג אפוי ים תיכוני דורש כ 1 שעה ו 15 דקות מההתחלה ועד הסוף. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 200 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-45 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. . גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, פילה מחוספס כתום, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 82%. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : דג אפוי ים תיכוני, דג אפוי ים תיכוני, ו דג ים תיכוני אפוי עם זיתים וארטישוק.
הוראות
במחבת nonstick, כרישה טחון ושום בשמן עד מכרז; להפריש. מעיל 13-in. אקס-9-אין. אקס-2-אין. צלחת אפייה עם ספריי בישול nonstick. מסדרים בזיליקום בשכבה אחת בצלחת; למעלה עם פילה דגים.
מפזרים מלח. למעלה עם תערובת כרישה.
מסדרים עגבניות וזיתים על דגים. פרוסת דק חצי הלימון; מקום מעל. לסחוט מיץ מ נשאר לימון על כל.
מכסים ואופים ב 425 מעלות F במשך 15-20 דקות או עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג.