דג בס בגריל
דג בס בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 231 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לך לימון פלפל, שום, פפריקה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. וזה טוב. מתכונים דומים: בס פסים בגריל, בס פסים בגריל, ו דונבורי דג בס בגריל.
הוראות
בקערה קטנה, מערבבים יחד את אבקת השום, אבקת בצל, פפריקה, פלפל לימון ומלח ים.
בסיר קטן על חום בינוני, להמיס את החמאה עם שום ופטרוזיליה.
הסר מהחום כאשר החמאה נמסה, ולהניח בצד.
באח גריל שמן קל. גריל דגים במשך 7 דקות, ואז להסתובב ולטפטף עם חמאה. המשך לבשל במשך 7 דקות, או עד בקלות flaked עם מזלג.
טפטוף בשמן זית לפני ההגשה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור Seabass. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.