קושירגיל
מוכן ב15 דק.
מנות1
ציון בריאות50
מגזין

דג בס בגריל ברוטב פורטוגזי

דג בס בגריל ברוטב פורטוגזי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג בס בגריל עם רוטב פורטוגזי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3496 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 313 גרם שומן. אם יש לכם בצל, טימין, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס פורטוגזי בגריל ברוטב חריף, בס בגריל עם רוטב vierge, ו דג בס צלוי ברוטב צ'ילי תאילנדי.

הוראות

1
תחמם את הגריל.לשפשף כל דג עם 2 כפות שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים את הדגים על הגריל החם וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד, בהתאם למשקל של כל אחד fish.In מחבת סאוט, מחממת את שאר שמן הזית. כאשר השמן חם, לטגן את הבצל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
מוסיפים את העגבניות, זיתים שחורים ופול. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
פולפול
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
לטגן במשך 2 דקות.מערבבים את השום, אנשובי, עשבי תיבול טריים ויין לבן. מביאים את הנוזל לרתיחה ולצמצם לרתיחה. מבשלים במשך 2 דקות.מקפלים את החמאה, כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל.כפית את הרוטב במרכז צלחת מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
6
הנח את הדג ישירות על גבי הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מקשטים עם פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברפילה אנשובי טחוןפילה אנשובי טחון2חתיכות טופי הית' ברפילה אנשובי טחוןפילה אנשובי טחון791 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים מגולעניםזיתים שחורים מגולענים791 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים מגולעניםזיתים שחורים מגולענים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, לחתוך לתוך כפותחמאה, לחתוך לתוך כפות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה, לחתוך Tbspsחמאה, לחתוך Tbsps2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית fava טרי, blanched וקלף (אני משנה עם שעועית חמאה)שעועית fava טרי, blanched וקלף (אני משנה עם שעועית חמאה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשעועית fava טרי, blanched וקלף (אני משנה עם שעועית חמאה)שעועית fava טרי, blanched וקלף (אני משנה עם שעועית חמאה)4פילהפילה דגים, seabass על 1/4 עד 1/2 קילו כל אחד (השתמשתי גם סלמון)פילה דגים, seabass על 1/4 עד 1/2 קילו כל אחד (השתמשתי גם סלמון)4פילהפילה דגים, seabass על 1/4 עד 1/2 lb כל (השתמשתי גם סלמון)פילה דגים, seabass על 1/4 עד 1/2 lb כל (השתמשתי גם סלמון)11 כף אורגנו מיובשבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובשבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובשפטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה טרייה קצוצה דקפטרוזיליה טרייה קצוצה דק11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובשטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון11 כף אורגנו מיובשרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, בסך הכלשמן זית, בסך הכל42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית, בסך הכלשמן זית, בסך הכל1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץבצל קצוץ11 כף אורגנו מיובשאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ11 כף אורגנו מיובשאורגנו טרי קצוץאורגנו טרי קצוץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקלופים זרעי עגבניות רומא קצוץקלופים זרעי עגבניות רומא קצוץ1עבור כל אחד.כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן1עבור כל אחד.מלח ופלפל שחורמלח ופלפל שחור1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.