צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג בס בגריל עם רוטב פורטוגזי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3496 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 313 גרם שומן. אם יש לכם בצל, טימין, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס פורטוגזי בגריל ברוטב חריף, בס בגריל עם רוטב vierge, ו דג בס צלוי ברוטב צ'ילי תאילנדי.
הוראות
1
תחמם את הגריל.לשפשף כל דג עם 2 כפות שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את הדגים על הגריל החם וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד, בהתאם למשקל של כל אחד fish.In מחבת סאוט, מחממת את שאר שמן הזית. כאשר השמן חם, לטגן את הבצל במשך 1 דקה.
מוסיפים את העגבניות, זיתים שחורים ופול. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
פול
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
4
לטגן במשך 2 דקות.מערבבים את השום, אנשובי, עשבי תיבול טריים ויין לבן. מביאים את הנוזל לרתיחה ולצמצם לרתיחה. מבשלים במשך 2 דקות.מקפלים את החמאה, כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
שדי פסיון אם )
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
5
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל.כפית את הרוטב במרכז צלחת מלבנית.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.