צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג בס בגריל עם רוטב פורטוגזי יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. והוא יספק כ 1 מנות. המתכון הזה מכסה %59 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 3496 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 313 גרם שומן. אם יש לכם בצל, טימין, מלח ופלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב היין הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: שרימפס פורטוגזי בגריל ברוטב חריף, בס בגריל עם רוטב vierge, ו דג בס צלוי ברוטב צ'ילי תאילנדי.
הוראות
1
תחמם את הגריל.לשפשף כל דג עם 2 כפות שמן זית מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
2
מניחים את הדגים על הגריל החם וגריל במשך 4 עד 5 דקות בכל צד, בהתאם למשקל של כל אחד fish.In מחבת סאוט, מחממת את שאר שמן הזית. כאשר השמן חם, לטגן את הבצל במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
מוסיפים את העגבניות, זיתים שחורים ופול. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בלילת לחם תירס (ראה למטה)
פול
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
4
לטגן במשך 2 דקות.מערבבים את השום, אנשובי, עשבי תיבול טריים ויין לבן. מביאים את הנוזל לרתיחה ולצמצם לרתיחה. מבשלים במשך 2 דקות.מקפלים את החמאה, כף בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
עשבי תיבול טריים
שדי פסיון אם )
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבור
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5
הסר מן החום ואת העונה עם מלח ופלפל.כפית את הרוטב במרכז צלחת מלבנית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.