דג בסגנון רודריגו (פסקדו רודריגו) מהשולחן המקסיקני של פאטי
דג בסגנון רודריגו (Pescado רודריגו) מהשולחן המקסיקני של פאטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 515 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה אמנון, רוטב סויה, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו חזיר מגורר ברוטב אנצ'ו-כתום (Chilorio) מהשולחן המקסיקני של פאטי, כדורי דגים בסגנון קולומביאני (Albóndigas de Pescado), ו Sudado de Pescado (תבשיל דגים בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לשלב את הבצל הירוק, כוסברה, מיץ ליים, שמן זית, jalapeño, ורוטב מאגי, ומערבבים לערבב היטב. שים בצד לפחות 15 דקות. מתבלים במלח אם יש צורך לטעום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
הצעת הגשה: להגיש על פסטה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
1
מפזרים את פילה דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פילה דגים
2
מורחים קמח על צלחת גדולה ומעיל כל פילה ביסודיות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערך
מלח $ פלפל שחור גרוס טרי
3
חום 1/4 אינץ 'של שמן צמחי במחבת 12 אינץ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
הוסף את הדגים, בקבוצות כדי למנוע צפיפות, ולצרוב במשך כ 3 דקות, עד השחימו ביסודיות על הקרקעית. אל תתעסק עם פילה; תן להם חום לחלוטין, כך שהם משחררים בקלות מן המחבת. הפעל לצרוב במשך כ 3 דקות בצד השני. הדג מוכן כאשר החלק העבה ביותר מבושל דרך והוא פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
שים את הדג על תבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת וחמם בתנור נמוך (250°F).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדום
בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מעבירים את הדג למגש ויוצקים את הרוטב על גבי. או שאתה יכול לעשות מה שאני עושה ו פתית את הדגים ולהגיש אותו טפטף עם הרוטב, מוכן לעשות טאקו.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.