קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות6
ציון בריאות32
מגזין

דג בסגנון רודריגו (פסקדו רודריגו) מהשולחן המקסיקני של פאטי

דג בסגנון רודריגו (פסקדו רודריגו) מהשולחן המקסיקני של פאטי
דג בסגנון רודריגו (Pescado רודריגו) מהשולחן המקסיקני של פאטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 515 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פילה אמנון, רוטב סויה, מלח ים גס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו חזיר מגורר ברוטב אנצ'ו-כתום (Chilorio) מהשולחן המקסיקני של פאטי, כדורי דגים בסגנון קולומביאני (Albóndigas de Pescado), ו Sudado de Pescado (תבשיל דגים בסגנון קולומביאני) (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב: בקערה קטנה, לשלב את הבצל הירוק, כוסברה, מיץ ליים, שמן זית, jalapeño, ורוטב מאגי, ומערבבים לערבב היטב. שים בצד לפחות 15 דקות. מתבלים במלח אם יש צורך לטעום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מפזרים את פילה דגים עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פילה דגיםפילה דגים
2
מורחים קמח על צלחת גדולה ומעיל כל פילה ביסודיות משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
3
חום 1/4 אינץ 'של שמן צמחי במחבת 12 אינץ' על חום בינוני גבוה עד חם אבל לא מעשן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הוסף את הדגים, בקבוצות כדי למנוע צפיפות, ולצרוב במשך כ 3 דקות, עד השחימו ביסודיות על הקרקעית. אל תתעסק עם פילה; תן להם חום לחלוטין, כך שהם משחררים בקלות מן המחבת. הפעל לצרוב במשך כ 3 דקות בצד השני. הדג מוכן כאשר החלק העבה ביותר מבושל דרך והוא פתיתים בקלות עם מזלג.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
שים את הדג על תבנית אפייה מרופדת בנייר מגבת וחמם בתנור נמוך (250°F).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
מעבירים את הדג למגש ויוצקים את הרוטב על גבי. או שאתה יכול לעשות מה שאני עושה ו פתית את הדגים ולהגיש אותו טפטף עם הרוטב, מוכן לעשות טאקו.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מגישים עם טורטיות תירס.
מרכיבים שתצטרך
טורטיה תירסטורטיה תירס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive Pinot Gris עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 99 דולר לבקבוק.
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס
Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange Tardive פינו גריס