תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דקר. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 402 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו פפריקה, דבש, קינמון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, זה מובא אליך על ידי מזון ויין. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: דקר אפוי עם פטריות בר: דקר אל Forno קון Funghi Trifolati, דקר מושחר, ו דקר בגריל.
הוראות
1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מורחים את פרוסות הבגט על תבנית אפייה ומברשת עם 1/4 כוס השמן.
מרכיבים שתצטרך
בגט
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
3
אופים במשך 10 עד 12 דקות, או עד הזהב. לשפשף את קרוטונים בצד 1 עם שום חצוי.
מרכיבים שתצטרך
קרוטונים
צרור תרד טרי (בערך
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
4
מחממים את 2 כפות השמן הנותרות בסיר גדול.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
5
מוסיף את השום פרוס, בצל וזעפרן ומבשלים על חום גבוה בינוני, ערבוב, עד הבצל להתרכך, על 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זעפרן
צרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות
6
מוסיפים את הכמון, פפריקה, קינמון וקיין ומבשלים 2 דקות. מערבבים את הדבש ואת רסק עגבניות ומבשלים עד קרמל קל, על 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
יכול דיאט קרם סודה
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
חסה רומנית, עגבנייה פרוסה ובצל אדום פרוס, לציפוי
¼ כפית אורגנו
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
7
מוסיפים את מיץ הצדפות, יין ומים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
מוסיפים את תפוחי האדמה ומבשלים על חום מתון עד רך, כ 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
9
להעביר 3 כוסות של תפוחי אדמה ובצל לבלנדר יחד עם קצת מרק פירה עד חלקה. מערבבים את מחית לתוך המרק ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Arsheen Maysaran פינו גרי עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.