קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות2
ציון בריאות45
מגזין

דג החנית היווני של גלאסר

דג החנית היווני של גלאסר
דג החנית היווני של גלאסר נטול גלוטן,, פסקטריאני, קטוגני ומספק כ 2 מנות. במנה עיקרית זו יש 706 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם סטייקים דג חרב, מיץ לימון, שום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב מיץ הסיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מזון מלאך ליים עם זיגוג לימון ופיסטוקים כקינוח. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כף של 92% וזה מרהיב. מתכונים דומים: דג החנית היווני של גלאסר, Espanole Marlin (או כריש) , ו Marlin כחול האוקיינוס השקט (Kajiki).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
מניחים 1/4 כוס חמאה 1 כפית שום בסיר בינוני על אש בינונית-נמוכה. כאשר החמאה נמסה, מערבבים את העגבניות, בזיליקום ומיץ ליים. רק לפני התערובת מגיעה לרתיחה, להפחית את החום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
בסיר קטן, להמיס את החמאה הנותרת, ומערבבים את השום הנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
4
מסדרים את דג החרב במחבת אפייה, וטפטוף עם תערובת חמאה ושום מן הסיר הקטן.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
5
אופים את הדג במשך 7 דקות בתנור שחומם מראש. הפעל דגים, ולהמשיך לאפות 7 דקות, או עד בקלות flaked עם מזלג. כפית את תערובת העגבניות על הדגים כדי לשרת. גם העליון עם חמאה הנותרים רוטב שום מחבת האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן