דג הליבוט פויסון סי.אר. יו בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, במנה זו יש: 762 קלוריות, 49 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, חלב קוקוס, מלח ים כשר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. נסו Poisson Cru, Poisson Cru עם חלב קוקוס וסיד, ו הליבוט בגריל מתובל בצ'ילי עם רוטב תירס צלוי (מתכונים דומים).
הוראות
1
עבור הרוטב: בקערה, מערבבים את חלב הקוקוס, פתיתי הקוקוס, רוטב צ ' ילי, סירופ תירס, פטרוזיליה, רסק עגבניות, מלח ומיץ לימון ומאפשרים למרינדה במשך 30 דקות. ואז לשפוך דרך מסננת או מסננת לתוך סיר.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי קוקוס
חלב קוקוס
רסק עגבניות
רוטב צ ' ילי
סירופ תירס
מיץ ליים
פטרוזיליה
רוטב
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
מסננת
קערה
2
חום מעל חום נמוך עד התחמם.
3
להקציף בחמאה את החום לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציף
4
עבור הדגים: מחממים את הגריל ל 350 מעלות F או מחבת גריל על חום גבוה. ואז מפזרים את הדגים במלח, פלפל וכוסברה. מבשלים את הדגים משני הצדדים עד בינוני היטב בטמפרטורה, 5 עד 6 דקות לכל צד. לאחר מבושל, להסיר מהחום ולנוח במשך 2 עד 3 דקות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Chehalem 3 יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.