דג חרב א-לה סיציליאנה
דג חרב a La Siciliana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 453 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 29 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך עגבניות, צימוקים, מלח ופלפל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . מתכונים דומים: Sirdfish Siciliana, דג חרב a La Siciliana, ו קסאטה סיציליאנה.
הוראות
להשרות צימוקים במים פושרים במשך 30 דקות.
לנקז ולהניח בצד. מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מחממים שמן זית בסיר גדול או במחבת על חום גבוה.
מטגנים בצל ושום עד רך. מערבבים בצימוקים, עגבניות, זיתים, צנוברים וצלפים. מחבת כיסוי, להפחית את החום בינוני לבשל במשך 15 דקות.
מתבלים את הסטייקים במלח ופלפל.
מניחים בתבנית אפייה משומנת קלות ומכסים ברוטב מבושל.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 עד 20 דקות, עד סטייקים הם המשרד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא זינד-Humbrecht Calcaire פינו גריס. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 46 דולר.
סינד-הומברכט כלכייר פינו גריס
צבע צהוב/זהב בהיר, זוהר למדי. אפים קלויים מעושנים מעולים, אופייניים לענב זה על אבן גיר באלזס (אין אלון חדש ביינות שלנו, רק מגע מלא של ליס ארוך מאוד). כמה ניחוחות רדוקטיביים אור כי למעשה להתאים את הסגנון של פינו גרי יבש. החיך עשיר וקרמי, עם מרקם קטיפתי אך יבש לחלוטין. זה יין קל לשתות עכשיו כמו שאין משקל מיותר. הגימור יפה ועגול אבל יבש לחלוטין. תערובת הגיר המורכבת מביאה איזון חומצי גדול ומשקל מסוים. זה אמור להתפתח יפה מאוד בשנים הקרובות.