קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות1
ציון בריאות100
מגזין

דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל

דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל
זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל, דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה, ו אבוקדו בגריל עם סלסה עגבניות מתובלת דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
הפוך את רוטב הסלט על ידי לטאטא את שמן הזית לתוך מיץ לימון, ולאחר מכן הוספת מלח ופלפל. תניח בצד.הפוך את הסלסה על ידי ערבוב כל החומרים יחד, עונה לפי הטעם. תניח בצד.לשפשף את סטייקים דג חרב עם קצת שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
שים את דג החרב על גריל מחומם מראש (או מחוררת מחוררת), להבה בינונית, ומבשלים 2-4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
3
הסר מהחום.קל להתלבש שעועית וירקות סלט עם שמן זית רוטב מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מניחים את דג החרב על גבי ערימה של ירקות לבושים.כפית סלסה עגבניות על גבי דג החרב.תהנו!
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
ירוקירוק
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)

מרכיבים

1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ בלסמי (לפי הטעם)חומץ בלסמי (לפי הטעם)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חומץ בלסמי (לפי הטעם)חומץ בלסמי (לפי הטעם)2(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים2(חוֹרֶף)צלפים, סחוטיםצלפים, סחוטים1מלפפון, קלופים, זרע חתוךמלפפון, קלופים, זרע חתוך1מלפפון, קלופים, זרע חתוךמלפפון, קלופים, זרע חתוך1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץפטרוזיליה עלה שטוח, קצוץ1שן שום, קצוץשן שום, קצוץ1שן שום, קצוץשן שום, קצוץ340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שעועית ירוקה, מבושל עד מכרז (כ 3-5 דקות)שעועית ירוקה, מבושל עד מכרז (כ 3-5 דקות)2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי2(חוֹרֶף)מיץ לימון טרימיץ לימון טרי425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חסה (אני משתמש בתערובת האביב)חסה (אני משתמש בתערובת האביב)425אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חסה (אני משתמש בתערובת האביב)חסה (אני משתמש בתערובת האביב)2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות5(חוֹרֶף)2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות6(חוֹרֶף)שמן זית (לפי הטעם)שמן זית (לפי הטעם)3עגבניות שזיף, זרע וקצוץעגבניות שזיף, זרע וקצוץ3עגבניות שזיף, זרע וקצוץעגבניות שזיף, זרע וקצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)פתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)0(יכול להיות או להרחיק)פתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)פתיתי פלפל אדום כתוש (לפי הטעם)1WES E אומנויות השפה האנגליתסלסה עגבניותסלסה עגבניות1WES E אומנויות השפה האנגליתמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעםמלח ופלפל שחור טחון טרי, לפי הטעם680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)680אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)סטייקים דג חרב (1/2 אינץ ' עבה)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.