זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. , שהוא מוצק. דג חרב בגריל, שעועית ירוקה ורוטב עגבניות מתובל, דג חרב בגריל מסקיט עם סלסה עגבנייה חרוכה, ו אבוקדו בגריל עם סלסה עגבניות מתובלת דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
הפוך את רוטב הסלט על ידי לטאטא את שמן הזית לתוך מיץ לימון, ולאחר מכן הוספת מלח ופלפל. תניח בצד.הפוך את הסלסה על ידי ערבוב כל החומרים יחד, עונה לפי הטעם. תניח בצד.לשפשף את סטייקים דג חרב עם קצת שמן זית ומפזרים מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרב
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
2
שים את דג החרב על גריל מחומם מראש (או מחוררת מחוררת), להבה בינונית, ומבשלים 2-4 דקות בכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
ערמוני מים, משולבים
3
הסר מהחום.קל להתלבש שעועית וירקות סלט עם שמן זית רוטב מיץ לימון.
מרכיבים שתצטרך
ירוק
1 שאלוט, מגורר או טחון
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
4
מניחים את דג החרב על גבי ערימה של ירקות לבושים.כפית סלסה עגבניות על גבי דג החרב.תהנו!
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.