קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות30
מגזין

דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי

דג חרב מזוגג תמרינד עם לימון, כוסברה ורוטב תמרינדי
Tamarind זיגוג Swordfish עם סיד, כוסברה ורוטב Tamarind נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 41 גר' של חלבון, 30 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חופן כוסברה, רוטב סויה, סטייקים לדגי חרב, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב קוביות הקרח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,נקטרינה, בלקברי, וגלידת פקאן כקינוח. מתכונים דומים: דג מטוגן תאילנדי שלם פריך עם רוטב תמרינדי זנגביל וקוקוס-כוסברה אורז פילאף, Imli Aur Dhaniye Ki Hari Chutney (טמארינד & מטבל כוסברה), ו עדשים ובזמטי עם תמרינד, קוקוס, כוסברה ושחור.

הוראות

1
להתחיל לעשות את הזיגוג: לרכך את אחת הקוביות של דבק תמרינדי בקערה קטנה עם שתי כפות של מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תמרינדיהדבק תמרינדי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
תן לו לשבת, ערבוב מדי פעם, בזמן שאתה מכין את הרוטב לדגים.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1
שים את הכוסברה, שום, תמרינד, 2 כפות בתוספת כפית אחת של רוטב סויה, בצל, שאלוט, אנשובי או רסק אנשובי, ואת המיץ של חצי סיד אחד לתוך מעבד המזון שלך. משוך tamarind בנפרד לחתיכות קטנות לפני לשים לתוך מעבד המזון, כדי לוודא שאין זרעים קשים בו. אם אתה רוצה חום, להוסיף צ ' ילי טרי כי כבר קצוץ גס.
מרכיבים שתצטרך
משחת אנשובימשחת אנשובי
אנשוביאנשובי
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
תמרינדי.תמרינדי.
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)(כגון ביסקוויטים מארי)
2
תהליך במשך כעשר שניות, לגרד למטה, לעבד שוב, לגרד למטה, במידת הצורך, לעבד בפעם שלישית. אתה רוצה את החלקים להיות קטנים ואת התערובת בשילוב היטב, אבל אתה לא רוצה מחית נוזלי.
3
מחממים את שמן הירקות בסיר קטן וכבד עם מכסה. לפני שהוא מתחיל לעשן, מוסיפים את הבצל, כוסברה ותערובת תמרינדי ומערבבים היטב. מבשלים במשך כעשר דקות, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות2 קופסאות 15 אונקיות הומייני, סחוטות ושטיפות
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
תמרינדי.תמרינדי.
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
שים את המכסה בצד. זה יחזיק מעמד, ללא הפרשות, במשך כמה שעות.
5
הכן את הדגים: לפטר את הגריל שלך לחום בינוני או מחממים התנור שלך על הגדרת broiler. אם לצלות, לשים קצת רדיד על המחבת. טפיחה לייבש את סטייקים swordfish ומפזרים היטב עם מלח. לשפשף את שמן הזית. מיץ עוד חצי סיד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
סטייק דג חרבסטייק דג חרב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
סיום ביצוע זיגוג: לחץ על עיסת tamarind דרך מסננת בסדר.
מרכיבים שתצטרך
עיסת תמרינדיעיסת תמרינדי
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
7
מוסיפים את המיץ של חצי סיד וכפית רוטב סויה. מיץ החצי השני סיד ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
8
טוסט זרעי דלעת, אם באמצעות: מחממים את התנור על 375 מעלות פרנהייט. טוסט זרעי דלעת על תבנית אפייה מרופדת קלף, על המדף העליון של התנור שלך, מפנה פעם אחת, במשך כחמש דקות, או עד משחימים קלות.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעתזרעי דלעת
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
9
הסר מהתנור ולזרוק בקערה עם 1 כפית רוטב סויה או יותר לפי הטעם. שים בחזרה בתנור על המחבת מרופדת קלף במשך 2-3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 לחמניות שומשום, מפוצלות6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
10
להסיר ולהניח בצד.
11
מבשלים את הדג: כאשר הגריל או המטגן חם-אתה רוצה שהגחלים שלך יהיו לבנים-מבשלים את הדג בצד אחד במשך 3-5 דקות, תלוי בעובי הסטייקים ועד כמה אתה אוהב את דג החרב שלך מבושל.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולביםערמוני מים, משולבים
12
בעוד הדג צלייה, להביא את הרוטב לרתיחה טובה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
13
מוסיפים את יין האורז ומבשלים דקה או שתיים. (כאשר אני צולה, אני לא פירס לסכל, כך שאני יכול לאסוף את המיצים, אשר לאחר מכן אני מסננים ולהוסיף לרוטב בשלב זה.) לטעום את הרוטב ולהוסיף עוד מיץ ליים - או קמצוץ סוכר אם זה טארט מדי-ומלח, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
יין אורזיין אורז
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
14
תהפכו את הדגים ותתבלו בזיגוג תמרינדי. מבשלים את הצד השני, ואז הופכים שוב ושוב, ומבשלים רק עשר או חמש עשרה שניות.
מרכיבים שתצטרך
תמרינדי.תמרינדי.
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
15
מגישים עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
16
מקשטים עם זרעי דלעת קלויים tamari, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
זרעי דלעת קלוייםזרעי דלעת קלויים
תמריתמרי
17
תהנו!! ; o)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
Chehalem 3 כרם פינו גרי
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.