קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי

דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי
דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם דג חרב ורוטב עגבניות שרי, דג חרב, בייקון, קבב עגבניות שרי, ו Swordfish סיציליאני-סגנון.

הוראות

1
על משטח עבודה, לחתוך את סטייק דג החרב במחצית לרוחב, ואז לחתוך כל חצי אופקית לארבע פרוסות 5 על 3 אינץ'. בעדינות לדפוק את הפרוסות 1/8 אינץ ' עבה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
עגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביותעגבניות רומא, ללא ליבה, חצויות וחתוכות לקוביות
2
בקערה חסינת חום, להשרות את הצימוקים במים חמים עד שהתרכך, על 10 דקות, ולאחר מכן לנקז. במחבת קטנה, טוסט צנוברים על אש מתונה, רועד את המחבת, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
בצלחת רדודה, משרים את הלחם במלאי היין והדגים במשך 10 דקות. בעדינות לסחוט את הלחם כמעט יבש. קוצצים דק את הלחם ומעבירים לקערה. מערבבים בעדינות 2 כפות כל אחד מהצימוקים והצנוברים, 2 כפות של שברי שומר, 2 של פילה אנשובי, 1 כף של הצלפים, גבינת פרמזן, קינמון ואגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
מלאי דגיםמלאי דגים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
מניחים את פרוסות דג החרב על משטח עבודה ומתבלים במלח ופלפל. כפית על 1/4 כוס המילוי במרכז כל פרוסה ולהתגלגל כמו סיגר, מתקפל בצדדים כמו שאתה הולך. לאבטח את הלחמניות עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דג חרבדג חרב
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
5
במחבת גדולה, לחמם 1/4 אינץ ' של שמן זית. דלות קלות את לחמניות דג החרב בקמח, מנער את העודף. מטגנים 4 של לחמניות מעל חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד; להעביר צלחת. חזור עם הלחמניות הנותרות. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
דג חרבדג חרב
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
באותו מחבת, מחממים את 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק, את פילה האנשובי שנותר ו 1 כפית של צלפים ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
8
מוסיפים את עגבניות שרי ועגבניות מרוסקות ומבשלים על אש נמוכה עד מעובה, כ -15 דקות. מערבבים את הזיתים, 1 כף של בריכות שומר ואת הנותרים 1 כף כל אחד צנוברים וצימוקים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות1 כוס בצלצלי שאלוט, פרוסים לרצועות דקות
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
מוסיפים את דג החרב לרוטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את הלחמניות כמה פעמים, עד מחומם דרך, כ 3 דקות. הגדר 2 לחמניות על כל צלחת, להסיר את הקיסמים כפית קצת רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)קיסמי שיניים (להחזקת נתחי עוף יחד)
10
מקשטים עם הנותרים 1 כף של שברי שומר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.