דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי
דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם דג חרב ורוטב עגבניות שרי, דג חרב, בייקון, קבב עגבניות שרי, ו Swordfish סיציליאני-סגנון.
הוראות
על משטח עבודה, לחתוך את סטייק דג החרב במחצית לרוחב, ואז לחתוך כל חצי אופקית לארבע פרוסות 5 על 3 אינץ'. בעדינות לדפוק את הפרוסות 1/8 אינץ ' עבה. מכסים ומקררים.
בקערה חסינת חום, להשרות את הצימוקים במים חמים עד שהתרכך, על 10 דקות, ולאחר מכן לנקז. במחבת קטנה, טוסט צנוברים על אש מתונה, רועד את המחבת, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
בצלחת רדודה, משרים את הלחם במלאי היין והדגים במשך 10 דקות. בעדינות לסחוט את הלחם כמעט יבש. קוצצים דק את הלחם ומעבירים לקערה. מערבבים בעדינות 2 כפות כל אחד מהצימוקים והצנוברים, 2 כפות של שברי שומר, 2 של פילה אנשובי, 1 כף של הצלפים, גבינת פרמזן, קינמון ואגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל.
מניחים את פרוסות דג החרב על משטח עבודה ומתבלים במלח ופלפל. כפית על 1/4 כוס המילוי במרכז כל פרוסה ולהתגלגל כמו סיגר, מתקפל בצדדים כמו שאתה הולך. לאבטח את הלחמניות עם קיסמים.
במחבת גדולה, לחמם 1/4 אינץ ' של שמן זית. דלות קלות את לחמניות דג החרב בקמח, מנער את העודף. מטגנים 4 של לחמניות מעל חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד; להעביר צלחת. חזור עם הלחמניות הנותרות. מחק את המחבת.
באותו מחבת, מחממים את 2 כפות שמן זית.
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק, את פילה האנשובי שנותר ו 1 כפית של צלפים ומבשלים 30 שניות.
מוסיפים את עגבניות שרי ועגבניות מרוסקות ומבשלים על אש נמוכה עד מעובה, כ -15 דקות. מערבבים את הזיתים, 1 כף של בריכות שומר ואת הנותרים 1 כף כל אחד צנוברים וצימוקים. מתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את דג החרב לרוטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את הלחמניות כמה פעמים, עד מחומם דרך, כ 3 דקות. הגדר 2 לחמניות על כל צלחת, להסיר את הקיסמים כפית קצת רוטב על גבי.
מקשטים עם הנותרים 1 כף של שברי שומר ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
![Loveblock פינו גרי]()
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.