קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות36
מגזין

דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי

דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי
דג חרב סיציליאני ממולא ברוטב עגבניות שרי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 45 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 718 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, פלפל, צלפים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. מתכונים דומים: פסטה עם דג חרב ורוטב עגבניות שרי, דג חרב, בייקון, קבב עגבניות שרי, ו Swordfish סיציליאני-סגנון.

הוראות

1
על משטח עבודה, לחתוך את סטייק דג החרב במחצית לרוחב, ואז לחתוך כל חצי אופקית לארבע פרוסות 5 על 3 אינץ'. בעדינות לדפוק את הפרוסות 1/8 אינץ ' עבה. מכסים ומקררים.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
6 סטייקים של 8 אונקיות6 סטייקים של 8 אונקיות
2
בקערה חסינת חום, להשרות את הצימוקים במים חמים עד שהתרכך, על 10 דקות, ולאחר מכן לנקז. במחבת קטנה, טוסט צנוברים על אש מתונה, רועד את המחבת, עד השחמה קלה, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
בצלחת רדודה, משרים את הלחם במלאי היין והדגים במשך 10 דקות. בעדינות לסחוט את הלחם כמעט יבש. קוצצים דק את הלחם ומעבירים לקערה. מערבבים בעדינות 2 כפות כל אחד מהצימוקים והצנוברים, 2 כפות של שברי שומר, 2 של פילה אנשובי, 1 כף של הצלפים, גבינת פרמזן, קינמון ואגוז מוסקט. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
מלאי דגיםמלאי דגים
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
נייר אורזנייר אורז
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
מניחים את פרוסות דג החרב על משטח עבודה ומתבלים במלח ופלפל. כפית על 1/4 כוס המילוי במרכז כל פרוסה ולהתגלגל כמו סיגר, מתקפל בצדדים כמו שאתה הולך. לאבטח את הלחמניות עם קיסמים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
דג חרבדג חרב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
5
במחבת גדולה, לחמם 1/4 אינץ ' של שמן זית. דלות קלות את לחמניות דג החרב בקמח, מנער את העודף. מטגנים 4 של לחמניות מעל חום גבוה בינוני עד חום זהוב, על 2 דקות לכל צד; להעביר צלחת. חזור עם הלחמניות הנותרות. מחק את המחבת.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
דג חרבדג חרב
קיצור טבעיקיצור טבעי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
באותו מחבת, מחממים את 2 כפות שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים את הפלפל האדום המרוסק, את פילה האנשובי שנותר ו 1 כפית של צלפים ומבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שעועית ירוקה קצוצה מוכנהשעועית ירוקה קצוצה מוכנה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
8
מוסיפים את עגבניות שרי ועגבניות מרוסקות ומבשלים על אש נמוכה עד מעובה, כ -15 דקות. מערבבים את הזיתים, 1 כף של בריכות שומר ואת הנותרים 1 כף כל אחד צנוברים וצימוקים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבולאגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
עגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דקעגבנייה זברה ירוקה, פרוסה דק
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
9
מוסיפים את דג החרב לרוטב. מכסים ומבשלים על אש נמוכה, הופכים את הלחמניות כמה פעמים, עד מחומם דרך, כ 3 דקות. הגדר 2 לחמניות על כל צלחת, להסיר את הקיסמים כפית קצת רוטב על גבי.
מרכיבים שתצטרך
דג חרבדג חרב
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
10
מקשטים עם הנותרים 1 כף של שברי שומר ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס

מרכיבים

3פילהפילה אנשובי, פירהפילה אנשובי, פירה227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'לחם איטלקי גס, קרומים הוסרו, לחתוך לקוביות 1 אינץלחם איטלקי גס, קרומים הוסרו, לחתוך לקוביות 1 אינץ2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרעגבניות מרוסקות משומרעגבניות מרוסקות משומר11 כף אורגנו מיובשצלפים סחוטיםצלפים סחוטים340חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות שרי, לרבעיםעגבניות שרי, לרבעים1צביטהקמצוץ קינמוןקמצוץ קינמון1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמלאי דגים או מיץ צדפות בבקבוקמלאי דגים או מיץ צדפות בבקבוק0חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום מרוסקפלפל אדום מרוסק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבשיין לבן יבש591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבריכות שומר קצוצות בצפיפותבריכות שומר קצוצות בצפיפות4שרימפס וורידיםקמח לכל מטרה, לדלותקמח לכל מטרה, לדלות1צביטהקורט אגוז מוסקט מגורד טריקורט אגוז מוסקט מגורד טרי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמן זית כתית מעולה ועוד לטיגוןשמן זית כתית מעולה ועוד לטיגון591 לב מפאלדי טרי אם אפשראונקיות gaeta זיתים, מגולענים וקצוץ גסאונקיות gaeta זיתים, מגולענים וקצוץ גס11 כף אורגנו מיובשגבינת פרמזן מגוררת טריגבינת פרמזן מגוררת טרי32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')4שרימפס וורידיםמלח ופלפל טחון טרימלח ופלפל טחון טרי680חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סטייק דג חרב ללא עור, לחתוך 2 אינץ ' עבהסטייק דג חרב ללא עור, לחתוך 2 אינץ ' עבה

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גרי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.