קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות6
ציון בריאות74
מגזין

דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים

דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים
צריך ללא גלוטן, מוצרי חלב ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים יכול להיות מתכון נהדר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %48 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 59 גרם חלבון 34 גרם של שומן, וסך הכל 610 קלוריות. אם יש לכם סוכר, שמן זית, מיץ לימוןוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב צנוברים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אגס עם צנוברים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: דג חרב סיציליאני עם ירקות מתוקים וחמוצים, דג חרב חמוץ מתוק, ו רוטב חציל סיציליאני מתוק חמוץ.

הוראות

1
מחממים את שמן הזית בסיר על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
מוסיפים את הבצלים ומבשלים עד הזהב, 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
3
מוסיפים את השומר ומבשלים עד רך מעט, 2 עד 3 דקות. מערבבים את הסוכר ומתבלים במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
4
מוסיפים את החומץ, שום ו 1 כוס מים; מביאים לרתיחה, ערבוב, ואז להפחית את החום בינוני נמוך ומבשלים עד הבצל רך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
5
בינתיים, להכין את הדג: דק קוצצים את צנוברים ביד.
מרכיבים שתצטרך
חבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
6
מערבבים את האגוזים, גרידת לימון, פטרוזיליה, מלח ים ופלפל לפי הטעם על קרש חיתוך. לטף את דג החרב יבש ומברשת בשמן זית משני הצדדים. לחץ על הדג לתוך תערובת האגוז, פונה מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דג חרבדג חרב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
זיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדוליםזיתים ירוקים עם פימיינטוס, כ-16 זיתים גדולים
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מוסיפים 2 כפות שמן זית ומערבלים למעיל. כאשר השמן מנצנץ, להניח את הדגים במחבת ומבשלים, ללא הפרעה, עד הזהב על הקרקעית, 4 עד 5 דקות. להעיף ולבשל עד רק זהב בצד השני, 3 עד 4 דקות יותר. באמצעות מלקחיים, להניח כל סטייק דג חרב על צידו כדי לצרוב את הקצוות, 1 עד 2 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך. הפעל את הדגים כך הצד הבהיר הוא למטה ומבשלים עד רק המשרד למגע, 6 עד 8 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
דג חרבדג חרב
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
העברה ללוח חיתוך.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
1
מוסיפים את העגבניות, אורגנו, צלפים ומי מלח לבצל ומבשלים עד שהעגבניות מתרככות, 5 עד 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל כשרים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
פחיות) מרק עוף דל נתרןפחיות) מרק עוף דל נתרן
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
2
חותכים את הדג ומחלקים בין הצלחות. כפית את הירקות ומיצים על הצלחות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
3
טפטוף עם מיץ לימון ושמן זית.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
4
צילום: Con Poulos

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Tangent Paragon יקב פינו גרי. יש לו 4.6 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 12 דולר.
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.