דג חרב עם בצל מתוק ושזיפים אדומים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל דג חרב עם בצל מתוק שזיפים אדומים. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 477 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם שיני שום, דג חרב, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הדבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת זנגביל דבש כקינוח. מתכונים דומים: דג חרב בגריל עם ענבים מטוגנים ובצל מתוק, בצל אדום כבוש, ו בשר מבושל עם גזר, בצל ושזיפים יבשים.
הוראות
להדליק גריל או לחמם מראש את המטגן. במחבת גדולה, חום 3 כפות של שמן זית על חום גבוה.
מוסיפים את הבצל, שום, רוזמרין, חומץ ודבש ומבשלים עד הבצל לרכך, על 4 דקות. מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד הבצל הם מאוד רך, על 10 דקות.
מוסיפים את השזיפים למחבת, מכסים ומבשלים עד שהשזיפים רכים, כ -8 דקות. השליכו את ספריגי הרוזמרין.
בינתיים, לצחצח את דג החרב עם הנותרים 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל. גריל הדג עד שהוא רק מבושל דרך, על 5 דקות לכל צד. כפית את הבצלים והשזיפים על מגש, למעלה עם דג החרב ומגישים.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו