גשו לסופר וקנו שמן זית, שום, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: זנב לובסטר צלוי עם רוטב חמאה מצחין, סלמון צלוי ברוטב פלפל אדום מתוק, ו דג חרב צלוי א לה ניסואז.
הוראות
1
טיפ: אם משתמשים ברוילר, מבשלים את הדג במשך 4 דקות בצד הראשון ובמשך 6 דקות לאחר הפנייה. אם משתמשים בגריל, הפוך את זה.
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
2
מחממים את המטאטא עם המתלה קרוב ככל האפשר למקור החום, או מחממים גריל גז, מכוסה, עד גבוה. מסדרים את סטייקים דגים ב 9x13 אינץ ' nonreactivedish.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
ערמוני מים, משולבים
3
מערבבים את השמן, שום טחון, פתיתי צ ' ילה, חצי פטרוזיליה, מיץ לימון, וכמות נדיבה של פלפל.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פלפל לימון
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 שאלוט, מגורר או טחון
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
8 (U-12) שרימפס
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
4
יוצקים את התערובת על הדגים ולהשתמש באצבעות שלך כדי לצפות את הסטייקים עם זה. ממיסים את החמאה במחבת אי-בריאה בגודל 12 אינץ ' על חום בינוני, וכאשר חם מבעבע, מפחיתים את החום לרמה בינונית נמוכה. מבשלים את החמאה בעדינות, עד מוצקי החלב מתחילים להפוך חום זהוב בהיר, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
שמן צמחי, להברשה ולטיגון עמוק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השום פרוס ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד שהוא הופך זהוב, עוד 2 עד 3 דקות; לא לתת שום או מוצקים חמאה לשרוף. מערבבים בפלפלים וצלפים ולאחר מכן להעביר את המחבת למבער קר.
מרכיבים שתצטרך
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
תוספת מוקצפת ודובדבני מרשינו עם גבעולים, לא חובה
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מפזרים את שני הצדדים של הדג במלח ומניחים את סטייקים הדגים על מחבת מטלית קרה או על הגריל החם. לצלות או לצלות את הדג, הופך פעם אחת, עד זהוב משני הצדדים מבושל דרך אבל עדיין עסיסי, על 10 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
מחבת ברוילר
ערמוני מים, משולבים
7
מעבירים את הדג לצלחת מנה מחוממת. מחממים את הרוטב על חום בינוני עד רוחש שלה. מערבבים בחומץ בלסמי, הפטרוזיליה הנותרת, ופלפל שחור לפי הטעם. כאשר חם, כפית תערובת זו על גבי הדגים ומגישים מיד. וריאציות סטייקים הליבוט מהווים תחליף מצוין לדג החרב.
מרכיבים שתצטרך
1 חציל גדול, קלוף וחתוך לעיגולים בגודל 1/2 אינץ' (תזדקק ל-8 סיבובים לפחות)
סטייקים הליבוט
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
דג חרב
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. מארק ווסט פינו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.