המתכון Cajun Swordfish עם רוטב Remoulade מהיר, שמנת יכול לספק הכמיהה קריאולית שלך בסביבה 45 דקות. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 2 מנות. מנה אחת מכילה 504 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. אם יש לך חרדל מלא, קורנית, אורגנו, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, מתכונים דומים: אצבעות שפמנון ברוטב רימולדה Cajun, סגנון במיה מטוגן Cajun עם רוטב Remoulade, ו המבורגרים חזיר Cajun עם רוטב Remoulade חריף.
הוראות
1
טיפ: מתכון זה יכול להיות מוכפל, אבל אתהצריך להשתמש בשני מחבתות לדגים. בקערה קטנה, לשלב את המיונז, חרדל, חזרת, צלפים; מערבבים עד מעורבב היטב. בקערה קטנה אחרת, לשלב את הפפריקה, טימין, אורגנו, אבקת שום, 1/2 כפית. מלח, ו 1/8 כפית. פפר.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
1 לפת קטנה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
נוזל-אונקיות מים טריים
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להבריש את דג החרב עם 1 כפית. של השמן.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
דַק-
3
מורחים כמויות שוות של תערובת הפפריקה על שני הצדדים של דג החרב ונותנים לשבת במשך 10 דקות. במחבת יצוקה גדולה או כבדה, מחממים את 2 כפית הנותרים. שמן על חום בינוני גבוה עד חם מאוד.
מרכיבים שתצטרך
דג חרב
נוזל-אונקיות מים טריים
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את דג החרב ומבשלים עד השחמה היטב, 4 עד 5 דקות. הפוך את דג החרב והמשיך לבשל עד הדג מבושל דרך (לחתוך אותו כדי לבדוק) ואת הצד השני הוא השחמה היטב, עוד 3 עד 5 דקות.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה "זינד-הומברכט קלקייר פינו גריס" עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 46 דולר לבקבוק.