דג מטוגן וקישואים ברוטב עגבניות מתובל
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? דג מטוגן וקישואים עם רוטב עגבניות מתובל יכול להיות מתכון עצום לנסות. מנה אחת מכילה 1319 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 67 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו דגים, ביצים, רוטב עגבניות ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. מתכונים דומים: איך לבשל: דגים מטוגנים עם רוטב תמרינדי חריף (pla rad prig), עוגות דגים מצופות פולנטה ברוטב עגבניות מתובל, ו פטוצ'יני עם קישואים חריפים-רוטב עגבניות.
הוראות
לשטוף ולייבש את פילה דגים, העונה עם מלח ופלפל ואז מפזרים את המיץ של 1 לימון, להפריש.
מערבבים את הקמח, פירורי לחם, ופפריקה יחד בקערה.לקלף את הקישואים & לחתוך לתוך 1/4 סיבובים עבים אינץ'.
מחממים את שמן הזית במחבת. מעיל קישואים עם תערובת הקמח ואז מטגנים משני הצדדים עד חום.
מניחים על צלחת מכוסה מגבות נייר כדי להסיר עודף oil.In אותו שמן לבשל את הבצל עד רך.
מוסיפים את רוטב העגבניות, האריסה, שום, מלח ופלפל. לבשל, חשופה, מעל חום בינוני במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים את מיץ הלימון הנותר לרוטב העגבניות.בעוד כי הוא בישול חום 1/2 אינץ ' של שמן קנולה במחבת. טובלים את פילה הדגים בתערובת הקמח, ביצה מוכה, ובתערובת קמח שוב. מטגנים בשמן החם עד הדג נעשה, צריך להיות קשקשי.
מניחים את הדגים & קישואים בצלחת רדודה המגישה & למעלה עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. ה-Alsace Willm Pinot Gris Reserve עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 16 דולר לבקבוק.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.