דג מטוגן עם גרגירי צ'דר-טימין עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 4316 קלוריות, 179 גרם חלבון ו 378 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך כל המטרה קמח, מים, סיד, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. נסו ביצה מטוגנת על גבינת צ'דר בייקון, שיבולת שועל שום צ'דר עם ביצים מטוגנות, ו נקניק וגרגרי צ'דר עם ביצים מטוגנות (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא מים, עלי קורנית, פתיתי פלפל אדום לרתיחה מעל חום גבוה בינוני.
מוסיפים 3/5 גרגרי כוס ומערבבים. הפחת חום נמוך בינוני ומבשל עד גריסים מעובים, על 5 דקות. מערבבים בגבינת צ ' דר מגוררת בשתי תוספות, תוך ערבוב לאחר כל תוספת עד גבינה משולבת. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל. כסה וחמם.
מרכיבים שתצטרך
גבינת צ ' דר גרוסה
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
2 אונקיות צ'דר מגורר
3
מחלקים כל פילה ל 3 עד 4 חתיכות. מתבלים כל פיסת דג במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
ממתק תמנון בריט
4
מניחים ביצים, קמח, ואת גריסים 1/2 כוס הנותרים בצלחות נפרדות או קערות רדודות. קמח העונה עם מלח ופלפל. עבודה חתיכה אחת בכל פעם, לדלות דגים בקמח, לנער כדי להסיר עודף, ולאחר מכן להעביר לביצה. הפעל מעיל, לאפשר עודף לטפטף בחזרה למחבת, ולאחר מכן להעביר גריסים ולהפוך מעיל.
שמן חום בסיר גדול, ווק, או תנור הולנדי 350 ° F. בזהירות להוסיף דגים ומטגנים, מפנה מדי פעם, עד חום זהוב מבושל דרך, על 4 דקות בסך הכל. (ייתכן שיהיה עליך לעבוד בשתי קבוצות).
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
7
מחלקים גרגירים בין 4 צלחות, העליון עם דגים מטוגנים ומקשטים עם כמה כוסות כוסברה טריז של סיד.
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאפשר לנסות הוא גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 15 דולר.