דג מטוגן פעמיים
דג מטוגן פעמיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך קורנפלור, פפריקה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו דג מטוגן שלם, דגים מטוגנים ללא שמן, ו דג מטוגן במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב, מערבבים יחד רוטב הויסין, רוטב עגבניות, שרי, פלפל, רוטב סויה, סוכר ומלח. להפריש במשך 20 דקות.
לשפשף פילה בקלה עם 1 כף שמן.
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. מטגנים דגים במשך 2 דקות משני הצדדים, לנקז על מגבות נייר, ולהניח בצד.
להשליך שמן ממחבת, ולהוסיף 1 כף שומן. ממיסים על חום בינוני ומוסיפים תערובת רוטב סויה, מערבבים היטב. ממיסים את עמילן התירס במים ושופכים למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד מעובה.
להחזיר דגים למחבת ומבשלים שוב במשך 1 דקה בכל צד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.