דג מטוגן פעמיים עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 74 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 539 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לך קורנפלור, פפריקה, שמן צמחי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש במים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח-אפרסק ברדweather Condition כקינוח. . נסו דג מטוגן שלם, דגים מטוגנים ללא שמן, ו דג מטוגן במחבת (מתכונים דומים).
הוראות
1
בקערת ערבוב, מערבבים יחד רוטב הויסין, רוטב עגבניות, שרי, פלפל, רוטב סויה, סוכר ומלח. להפריש במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב הויסין
רוטב עגבניות
רוטב סויה
פלפל
שרי.
סוכר
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
2
לשפשף פילה בקלה עם 1 כף שמן.
מרכיבים שתצטרך
פילה בקלה
שמן בישול
לשפשף תיבול יבש
3
מחממים מחבת גדולה ומוסיפים את 2 כפות השמן הנותרות. מטגנים דגים במשך 2 דקות משני הצדדים, לנקז על מגבות נייר, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
דגים
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
מחבת
4
להשליך שמן ממחבת, ולהוסיף 1 כף שומן. ממיסים על חום בינוני ומוסיפים תערובת רוטב סויה, מערבבים היטב. ממיסים את עמילן התירס במים ושופכים למחבת, תוך ערבוב מתמיד. מבשלים עד מעובה.
דגים בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.