אם יש לך פלפל, פלפלים חלפיניו, חרדל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 30 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב אדום פריך סלט כרוב, כרוב אדום פריך סלט כרוב, ו סלט כרוב קראנצ'י נאפה.
הוראות
1
לזרוק יחד את הכרוב, גזר, בצל, פלפלים ופלפלים חלפיניו בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
אטריות ריגטוני מיובשות
ל-1 אננס
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מקציפים יחד את החומץ, החרדל והסוכר בקערה בינונית; מתבלים במלח ופלפל. לאט לאט להקציף בשמן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
ליקוריץ צהוב וירוק
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
יוצקים את הרוטב על הירקות וזורקים למעיל. מתבלים במלח ופלפל.